Trečiasis „Madagaskaras“ – tai jungtinis kino studijų „Paramount Pictures Intl“ ir „DreamWorks Animation“ projektas, sukurtas 3D formatu. Prieš kelis metus šiame prestižiškiausiame senojo žemyno festivalyje buvo pristatytas animacinis filmas „Kung Fu Panda“ ir sulaukė milžiniško pasisekimo.

Pasaulinė sėkmė ir teigiami Kanų kritikų įvertinimai prognozuojami ir trečiajai filmo „Madagaskaras“ daliai. Pirmosios dvi filmo dalys pasaulyje susižėrė daugiau kaip 1,1 mlrd. JAV dolerių, keturis juostoje vaizduojamus žvėrelius pavertusios geidžiamiausiais vaikų draugais visame psaulyje.
Filmo kūrėjai tikina, kad vienas būsimo filmo sėkmės raktų – tarptautiškumas. Pagrindiniai filmo herojai ne tik kerta kone visą Europą, tačiau ir susiduria su daugybe naujų veikėjų kiekvienoje šalyje, atspindinčių nacionalinius šalių ypatumus.

„Todėl tikimės, kad radome universalų raktą į gerbėjų širdis visame pasaulyje“, - šypsosi filmo prodiuserė Mireille Soria.

Trečiojoje „Madagaskaro“ dalyje Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipototamė Glorija turi pervažiuoti visą Europą, kad sugrįžtų į savo namus Niujorke. Žvėreliai atsiduria saulėtajame Monte Karle, kur nusiaubia vietinį kazino, o leidęsi bėgti patenka į keliaujantį cirką, kurio dėka pabuvos Londone, Romoje, Paryžiuje ir net Šveicarijos Alpėse!
Prie žiūrovams jau pažįstamų herojų šįkart prisijungs tigrė Džina ir tigras Vitalijus, prancūzų policijos kapitonė Šantel Dubua ir kiti.

Lietuviškus balsus keliautojams paskolino aktoriai Giedrius Savickas, Liubomiras Laucevičius, Marius Jampolskis, Vytautas Rumšas jaunesnysis, Rimantė Valiukaitė, dainininkė Karina Krisko ir kiti.

Pašėlusi kelionę kertant Europą Lietuvoje prasideda birželio 15 dieną.

Lietuviškas filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją