Filmas „Amaya“ pasakoja apie romantiką Polą, kuris po dramatiško išsiskyrimo su mylimąja leidžiasi į klajones po pasaulį. Prabėga treji metai ir Polas atsiduria Honkonge. Čia likimas vyrą suveda su trimis moterimis, kurios padeda Polui išgyventi dar nepatirtas žodžių „meilė“, „ilgesys“, „džiaugsmas“, „išsiskyrimas“ prasmes ir iš naujo atrasti gyvenimo pilnatvę.

„Amaya“ DVD diske bus galima rasti ir papildomos medžiagos – filmą apie filmo kūrimą („making of“), Andriaus Mamontovo dainos „World is Full of Love“ vaizdo klipą bei video pasakojimą apie aktorės Kaori Momoi apsilankymą Rygoje.

Šiuo metu savo naują filmą „Tyli naktis“ baigiantis kurti režisierius Maris Martinsonas ir Andrius Mamontovas kviečia visus į „Amaya“ DVD disko pristatymą, kuris įvyks balandžio 4 d. 17.30 val. kavatekoje „Coffee Inn“, Gedimino pr. 2, Vilniuje.

Filmo „Amaya“ kinoteatrinis anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)