„Vaikystėje buvau aktorius. Kai supratau, kad man reikia tik muzikos, aktorystę tiesiog mečiau. Užsidengiau akis ir susitelkiau tik į muziką. Bet dabar grįžau ir tuo džiaugiuosi“, – sako L. Kravitzas.

Tiesa, naujasis muzikanto vaidinamas personažas sukėlė daug klausimų ir net diskusijų ne tik žurnalistams, bet ir jo giminėms. Daugelis buvo perskaitę bestseleriu tapusios Susanne Collins knygą ,,Bado žaidynės” ir žinojo, kaip joje vaizduojamas stilistas Cinna.

„Kai pasakiau savo krikšto sūnui, draugų dukroms ir sūnums, kad ,,Bado žaidynėse” vaidinsiu Cinną, jų reakcija buvo: „O, tu vaidinsi tą gėjų?“ arba „Tu vaidinsi tą ypač spalvingą vaikiną?“ Vaikų reakcijos paskatintas aš ilgai diskutavau su filmo režisieriumi G. Rossu, koks tiksliai tai turėtų būti vaidmuo”, – viename interviu prisipažino L. Kravitzas.

Muzikantas sako, kad tinkamai įkūnyti personažą jį įkvėpė vienas iš draugų biseksualų, su kuriuo L. Kravitzas užaugo: „Cinna elgiasi manieringai, jis labai žavus ir ramus. Žino, ką daro. Man labai patinka, kaip jis juda, tarsi slysdamas paviršiumi.“

Futuristiniame epe „Bado žaidynės“ L. Kravitzo personažas sukuria pritrenkiančių drabužių seriją pagrindinei herojei Ketnei Everdin (aktorė Jennifer Lawrence), kuri dalyvauja pražūtingame TV realybės šou.
Be L. Kravitzo prie jaunimo jau kultiniu vadinamo ir milijonus renkančio filmo savo ranką pridėjo ir dar vienas muzikantas – Lietuvoje jau ne kartą viešėjęs Stingas. Praėjusią savaitę jis įdainavo pagrindinės filmo melodijos – lopšinės „Deep in the Meadow” – savo versiją.

„Deep in the Meadow“ kino žiūrovai vadina filmo puošmena. Šią lopšinę pagrindinei herojei Ketnei dainuodavo jos tėvas, o vėliau pati Ketnė ją niūniuodavo ir savo seseriai, ir kovos lauke, taip norėdama išsklaidyti ją aplankusią baimę.

JAV lankomumo rekordus pagerinusios ir jau 188 mln. JAV dolerių uždirbusios „Bado žaidynės“ Lietuvos kino teatruose nuo balandžio 6 dienos.

Stingo atliktą „Deep in the Meadow” versiją galima paklausyti štai čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)