„Mes vis dar kuriame jos personažą, ieškome idėjų, kaip atskleisti charakterį ir eksperimentuojame su įvairiais dalykais, – pasakoja A. Jolie. – Tačiau vienas dalykas tikrai liks nepakitęs – tai ragai. Ragai yra ragai, jų negalima ignoruoti ir jie būtinai turi likti.“

Be to, pasak A. Jolie, piktoji krikštamotė Maleficenta iš tiesų yra visai geras, tik nesuprastas žmogus. Miegančiąja gražuolę vadins Elle Fanning.

Panašu, kad Holivude įsivyrauja nauja kino tendencija – atskleisti niekam dar nematytas visų žinomų klasikinių pasakų blogųjų personažų būdo savybes. Pavyzdžiui, jau netrukus kino teatruose pasirodysiančioje komedijoje „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“ piktoji karalienė (ją filme vaidina Julia Roberts) yra labiau komiškas nei bauginantis personažas. Šį filmą Lietuvos žiūrovai pamatys jau nuo balandžio 13 d.

Galbūt panašus likimas laukia ir Angelinos Jolie įkūnijamos Maleficentos? Kad ir kokias jos būdo savybes nuspręstų akcentuoti filmo režisierius, jau dabar neabejojama, kad A. Jolie vaidinama burtininkė įeis į kino istoriją kaip viena seksualiausių raganų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją