Prieš pat savo gimtadienį K.Knightley paatviravo, kad karjera kine paaštrino jos savikritiką sau ir savo kūnui. Filmo „Pavojingas metodas“ žvaigždė anksčiau buvo persekiojama kalbų, neva ji serga įvairiais mitybos sutrikimais. Aktorės teigimu, tokie gandai neatitiko tiesos ir su laiku, nors ir jautėsi nesaugi, ji ėmė priimti savo figūrą tokią, kokia ji yra. Tik vienos baimės ji dar neatsikratė – K.Knightley negali žiūrėti filmų, kuriuose pati vaidina.

„Savi trūkumai ekrane labiausiai krinta į akį. Aš tik juos ir matau į save žiūrėdama. Taip jau yra – susikoncentruoju į detales, kurios man nepatinka“, – pripažino britė. Darbas kine K.Knightley užgrūdino, padėjo įveikti baimes, bet taip ir neišmokė žavėtis savimi. „Man teko įveikti savo nerimą dėl kūno. Tai man dirbti netrukdo, tačiau niekad nebuvau sau žavi ar patraukli“, – žurnalui „Vogue“ sakė 27-erių sulaukusi jauna moteris.

K.Knightley tvirtino, kad būtent kitų žmonių dėmesys išvaizdai lemia tai, kad garsūs žmonės dėl jos taip jaudinasi. „Jei naudojiesi savo veidu kaip darbo įrankiu, jei jį parduodi, tu turi žinoti savo pliusus ir minusus. Trūkumus žmonės tau pasako, tačiau dažniausiai labai šiurkščiai. Nesakau, kad nuolat žvilgčioju į veidrodį, tačiau kartais paplūdimyje nesinori nusirengti“, – pripažino aktorė.

Filmą „Pavojingas metodas“, pasakojantį apie psichoanalizės pradininko Sigmundo Freudo ir psichoterapijos išradėjo Carlo Gustavo Jungo intelektualinį protmūšį, tiriant seksualumo susiformavimą, režisavo žinomas Kanados režisierius Davidas Cronenbergas. Juostoje kartu su K.Knightley pasirodė aktoriai Viggo Mortensenas, Michaelis Fassbenderis ir Vincentas Casselis.

Pirmieji „Pavojingą metodą“ pamatė Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ programos „Meistrai“ žiūrovai. Visi kiti psichologinės įtampos kupiną filmą Lietuvos kino teatruose išvys nuo balandžio 6 dienos.

Filmo „Pavojingas metodas“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją