Viskas iš esmės pasikeitė, 2009 m. nusifilmavus pirmame meniniame filme, dramoje „Meilutė“ („Precious“) ir dabar suvaidinus vaidmenį „Bado žaidynėse“. Pagal didžiulio populiarumo susilaukusį to paties pavadinimo romaną sukurto filmo veiksmas vyksta žlugusioje Šiaurės Amerikoje, kur paaugliai gladiatoriai išrenkami kovoti iki mirties kasmetinėse žaidynėse, kurios transliuojamos per televiziją.

L.Kravitzas vaidina Siną, stilistą ir artimą pagrindinės knygos ir filmo herojės Ketnės Everdin (aktorė Jennifer Lawrence) draugą.

„Aš visada maniau, kad aktorystė grįš į mano gyvenimą, – sako Kravitzas. – Vaikystėje buvau aktorius. Kai supratau, kad man reikia tik muzikos, aktorystę tiesiog mečiau. Užsidengiau akis ir susitelkiau tik į muziką. Bet dabar grįžau ir aš iš tiesų tuo džiaugiuosi.“

Kravitzas sutiko vaidinti filme po to, kai susitiko su režisieriumi Gary Rossu (filmo „Pleasantville" autoriumi) ir perskaitęs pirmąją Suzanne Collins populiariosios trilogijos knygą. „Man tikrai patiko siužetas, – sako Kravitzas. – Jis mane įtraukė. Ir personažas buvo įdomus. Be to, man patinka ankstesnis Gary darbas. Ir aš pasakiau: „Gerai, pradedam.“

„Bado žaidynėse“ Kravitzo personažas sukuria pritrenkiančių drabužių seriją jaunajai karei; ir tai nėra sunki užduotis stilingam rokeriui. „Jis labai žavus ir ramus, – Kravitzas apibūdina Siną. – Jis žino, ką daro. Jis patikimas. Jo širdis didelė. Man labai patinka, kaip jis juda, tarsi slysdamas paviršiumi“.

Kaip muzikantas, L. Kravitzas pripratęs visiškai kontroliuoti tai, ką daro, – kūrybą, atlikimą ir prodiusavimą. Ši kontrolė atsispindi ir jam vaidinant. „Tai apie mane, koks turėčiau būti, – teigia jis. – Bet šiuo atveju tai neturi nieko bendra su manimi. Čia tik režisieriaus vizija, personažas, ir man tai labai patinka“.

Filmas pradedamas rodyti balandžio 6 d. Kitas Kravitzo projektas – „Negrofilija“ („Negrophilia“), funk stiliaus albumas. Kravitzas buvo jį sustabdęs praėjusiais metais, kad įrašytų albumą „Juodoji ir baltoji Amerika“ („Black and White America)“. Muzika ir toliau yra pagrindinis jo užsiėmimas, bet dabar jis mąsto ir apie aktorystę.

„Aš tiesiog laukiu, kol man bus pasiūlytas geras vaidmuo, – sako Kravitzas. – Ačiū Dievui, turiu, kuo užsiimti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją