K.Heigl herojė – žavinga bedarbė Stefani, kuriai, norint papildyti išsekusias finansines atsargas, tenka pamiršti buvusį mielą apatinio trikotažo pardavėjos darbą ir griebtis ginklo. Iš tokių filmų kaip „Bjauri tiesa“ (angl. „Ugly Truth“), „Pamergė pagal užsakymą“ (angl. „27 dresses“) ar „Užkibo“ (angl. „Knocked Up“) žinoma aktorė šįkart išmėgins „medžiotojos už išpirką“ vaidmenį.

Neseniai su vyru išsiskyrusi Stefani desperatiškai ieško darbo ir galiausiai atranda galimybę išmėginti laimę pusbrolio detektyvų kompanijoje. Tiesa, pirmoji užduotis moteriai tenka ne iš lengviausių – tik pradėjusiai treniruotes ir prie smurto nepratusiai gražuolei teks teisėsaugai atvesdinti buvusį mylimąjį. K.Heigl herojės taikinys – galimai korumpuotas, nužudymu įtariamas policininkas Džo Morelis (akt. Jasonas O‘Mara). Tikra likimo ironija, kad būtent šis žavus blogiukas kadaise atėmė Stefani nekaltybę, o vėliau sudaužė jos širdį.

Žiūrovai taps liudininkais, jog netikrais pažadais suviliotos moterys nepamiršta skriaudikų, o pinigų ir saldaus keršto derinys – geriausia paskata beprotiškiausiems poelgiams.

Solidi už pagautą Džo Morelį siūloma kaina įtraukia Stefani į rimtą avantiūrą, kurios metu pavojus iškyla ir jos pačios gyvybei. Juk buvęs blogiukas-mylimasis yra užrūstinęs ne tik policiją...

„Daug vargo dėl pinigų“ režisavo britų kino ir televizijos kūrėja Julie Anne Robinson, geriausiai žinoma iš savo darbų Didžiosios Britanijos televizijoje. Pirmasis jos pilnametražis meninis filmas išleistas palyginti neseniai, tai – 2010-ųjų romantinė drama „Paskutinė daina“, kurioje vaidino Miley Cyrus. Naujausioje J.A.Robinson juostoje be garsiosios K.Heigl taip pat vaidina žinomi aktoriai Jasonas O‘Mara, Danielis Sunjata ir Johnas Leguizamo.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją