Šįsyk angelų sargų uniformas užsivilks kiek netikėtas aktorių tandemas – žavusis Channingas Tatumas, neseniai pasirodęs filme „Meilės priesaika“, ir talentingasis Jonah Hillas, kuris buvo puikiai įvertintas už vaidmenį juostoje „Žmogus pakeitęs viską“. Jis, beje taip pat yra „Nevykėliai po priedanga“ scenarijaus bendraautoris ir vykdomasis prodiuseris.

Dženkas (akt. Ch.Tatumas) ir Šmidtas (akt. J.Hillas) nutaria susidraugauti supratę, kad vienas puikiai tvarkosi su protinėmis užduotimis, o kitas – su fizinėmis, tad būdami atskirai jie tiesiog nieko nepasieks. Silpno ir protingo bei kvailoko ir stipraus policininkų duetas nekantriai laukia, kol galės suimti nors vieną blogiuką.

Tačiau kapitonas Diksonas, kurį vaidina aktorius ir reperis Ice Cube, yra sumanęs vaikinams kur kas įdomesnę misiją. Palyginti jaunai atrodantys pareigūnai išsiunčiami į slaptą operaciją – jie turi įsimaišyti į Sagano vidurinės mokyklos moksleivių gretas ir išsiaiškinti, kas vietiniam jaunimui platina narkotines medžiagas. Tam, kad jų vaidyba prieš naujuosius „bendraamžius“ atrodytų įtikinama, kartais reikia šiek tiek primiršti vado nurodymus ir šiek tiek nusižengti prieš įstatymą... Dženkas ir Šmidtas stengiasi pelnyti pagrindinio įtariamojo, mokyklos gražuoliuko palankumą, tačiau nėra kada gaišti, kalbama, kad nusikaltėliai mokslo metų pabaigos vakarėliui ruošia didžiulę svaigalų siuntą.

Pasirodys Johnny Deppas

Filme „Nevykėliai po priedanga“ pasirodys ir to paties pavadinimo seriale nuo 1987-ųjų, kai buvo 24-erių, ketverius metus vaidinęs garsusis aktorius Johnny Deppas. Būtent po šio vaidmens jis JAV pagarsėjo kaip paauglių dievaitis.

Stengiantis išlaikyti intrigą, trumpai kino juostoje pasirodantis J.Deppas filmo anonse nerodomas. „Padariau viską savaip, taip, kaip ir tikėjausi. Viskas pavyko ir buvo labai smagu. Džiaugiuosi, kad galėjau praleisti šiek tiek laiko su J.Hillu, Ch.Tatumu ir nuostabiais režisieriais. Tai buvo puiki patirtis“, – MTV sakė J.Deppas. Beje, aktoriaus honoraras už šį epizodinį vaidmenį neskelbiamas, tačiau būdamas tik kylančia žvaigžde, devintajame dešimtmetyje, jis už vieną serialo seriją gaudavo 45 tūkst. JAV dolerių (apie 117 tūkst. Lt).

Šmaikštūs, juokingi ir labai besistengiantys pagauti nusikaltėlius policininkai iš komedijos „Nevykėliai po priedanga“ Lietuvos kino teatrus pasieks kovo 16-ąją.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją