„Visi mano, jog mano gyvenimas – nesibaigiantys vakarėliai su Bradu Pittu, Angelina Jolie, Mattu Damonu ir kitais garsenybėmis. Tačiau viešuose renginiuose pasijaučiuosi dar vienišesnis, todėl kartais tiesiog noriu susirasti atokų kampelį ir pratūnoti ten visą vakarą“, - prisipažino G.Clooney. ir prisipažino, kad kartkartėmis, prislėgtas liūdesio ir vienatvės, padaugina alkoholio, o keliskart netgi vartojo narkotines medžiagas.

Liūdna gaida interviu pradėjęs aktorius pralinksmėjo paklaustas apie naujausią savo filmą – komišką dramą „Paveldėtojai“ (orig. „the Descendants“), režisuotą garsiojo Alexanderio Payne. „Džiaugiuosi, kad dar yra tokių vyrukų kaip Alexanderis. Jis kuria šiltas ir žmogiškas juostas, artimas bet kokio socialinio sluoksnio žmogui“, - gyrė režisierių G.Clooney.

Aktorius pridūrė, jog jam buvo malonu vaidinti šiame filme ir prisipažino esąs patenkintas galutiniu rezultatu. „Galbūt pasirodys keista, tačiau stipriausios filmo pusės – tylos momentai. Gyvename laike, kai kasdien mus pasiekia milžiniškas informacijos srautas, tad ekrane išvydus žmogų, kuris tyli ir žvelgia į tave, yra neįtikėtinai jautru ir keista“, - pasakojo aktorius G.Clooney.

Filmo režisierius A. Payne daugeliui žinomas filmais „Apie Šmidtą“ (orig. „About Schmidt“, 2002) ir „Klystkeliai“ (orig. „Sideways“, 2004), iškovojusį Oskarą už geriausią scenarijų. Šiltus ir žmogiškus filmus kuriantis vyras savo juostose negaili gero humoro dozės net tuomet, kai situacija atrodo tarsi padėtis be išeities. Jo filmų herojai – detaliai sukurti, lengvai atpažįstami, gyvi ir jaudinantys personažai, skatinantys žavėtis režisieriaus originalumu.

„Kaip flamandų dailininkas, iš pradžių drobę nuspalvinu juodai, o vėliau pridedu spalvų, ir truputėlį didindamas šviesos ir laimės srautą parodau šviesiąją gyvenimo pusę. Toks mano stilius“, - prisistato režisierius A.Payne.

„Paveldėtojai“ – tai dar vienas puikus šio režisieriaus kūrinys, puikiai įvertintas kino kritikų ir šiltai priimtas žiūrovų. Paklaustas apie filmo nominaciją net keturiems Oskarams A.Payne atsakė, jog toks sprendimas įrodo, jog jis, kaip režisierius, einąs teisingu keliu.
Havajuose užaugusi rašytoja Kaui Hart Hemmings 2007-aisiais išleido romaną „Paveldėtojai“, nupasakojusią vienos šeimos istoriją vandenyno bangų ir palmių apsuptyje. Tragikomiška knyga tapo bestseleriu ir skaitytojų širdis pavergė ne tik įdomiu siužetu, tačiau ir havajietiška dvasia bei pozityvumu, o netrukus tapo ir filmu.

Faktas, jog į režisieriaus kėdę sėdo Alexanderis Payne, o pagrindinį vaidmenį atliko Holivudo svajonių jaunikis George Clooney, iškart „įkinkė“ ją į lenktynes dėl prestižiškiausių kino pramonės apdovanojimų , o juosta tapo kino kritikų susidomėjimo ir apkalbų objektu.

Į dviejų maištingų merginų tėvo vaidmenį įsijautęs aktorius G.Clooney netikėtai sužino, jog jo žmona turi meilužį! Komos būsenoje esanti moteris gali mirti bet kurią akimirką, tad, ketindamas palengvinti žmonos kančias, turtingas žemvaldys Metas ryžtasi surasti žmonos mylimąjį, tokiu būdu bandydamas išgelbėti šeimą, pažvelgti į akis šeimos židinio ardytojui bei sušildyti savo ir dukterų santykius.
Jausminga ir šilta drama, pasakojanti vienos šeimos istoriją kinuose startuoja jau vasario 24 dieną.

Filmo treileris:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją