Pasak jos, tai du viešosios įstaigos "Uljana Kim ir ko" filmai: "Lošėjas", kuriamas kartu su Latvijos kolegomis, ir "Po ąžuolo šaknimi", filmuojamas drauge su prancūzais. Šioms juostoms atitinkamai skirtas per 1 mln. litų ir 148 tūkst. litų.

793 tūkst. litų skirti viešajai įstaigai "Kinema" tęsti filmo, kuriamo su prancūzų kolegomis, "Dovydo akmuo" statymą, 694 tūkst. litų - bendrovei "Artbox" tęsti su suomiais statomo filmo "Santa" darbus.

Bendrovės "Ultra Nominum" filmo, kuriamo su latviais, "Gladiatoriai. Kita planeta" tęstiniam darbams skirti 198 tūkst. litų, o viešosios įstaigos "Studija 2" filmo "Prisilietimas, arba Mano nežinomam mokytojui" - 79 tūkst. litų.

Taip pat KM nusprendė iš dalies finansuoti kartu su Didžiosios Britanijos kūrėjais įstaigos "Kino kultas" sukamą filmą "Londonas-Vilnius-Bankokas: skrydis atidėtas". Jam nuspręsta skirti 804 tūkst. litų.

Nuspręsta iš dalies remti dviejų dokumentinių pilnametražių filmų statybą. Valstybės lėšų gaus "Just a moment" filmas "Luckus" (148 tūkst. litų) ir "Ultra Nominum" juosta "Trijų skrybėlių miestai" (80 tūkst. litų).

"Uljana Kim ir ko" dokumentiniam trumpametražiam filmui "Pasaulis pagal...Juozą, Anuprą, Juliją..." planuojama duoti 100 tūkst. litų.

Be to, ministerija nutarė iš dalies finansuoti keturių projektų parengiamuosius darbus: 25 tūkst. litų gaus "Ūkų studija" dokumentiniam filmui "Moteris ledynuose" kurti, 30 tūkst. litų - "A Propos studija" kartu su gruzinais kuriamam animaciniam filmui "Dominyko meilė", 30 tūkst. litų - "Monoklis" vaidybiniam filmui "Kvėpavimas į marmurą", bendrovė "Era film" animaciniam-dokumentiniam filmui "Žmogus – energija" - 20 tūkst. litų.

Buvo išsakytos ir rekomendacijos, kokius filmus reikėtų remti 2013-aisiais. Jais tapo "Santa" (405 tūkst. litų), "Lošėjas" (509 tūkst. litų), "Dovydo akmuo" (506 tūkst. litų), "Londonas-Vilnius-Bankokas: skrydis atidėtas" (1,19 mln. litų), "Luckus" (101 tūkst. litų) ir bendrovės "Vilanima" filmas "Laimė - nelaimė" (70 tūkst. litų).

Dar per 100 tūkst. litų skirta trims kino sklaidos projektams.

2011 metais daliniam kino projektams suteikta apie 4,3 mln. litų.