Teigiama, kad garsioji kiaulaitė ketina pademonstruoti visus flirto įgūdžius ir apiberti aštriais klausimais geriausio vyro vaidmens apdovanojimui nominuotus aktorius Bradą Pittą, George`ą Clooney, Gary Oldmaną, Jeaną Dujardeną ir Michaelą Fassbenderį.

„Galimybė pakalbėti su vienintele ir nepakartojama moi – Miss Piggy – jų karjeros viršūnė“, - vedėjos žodžius citavo organizatoriai.

BAFTA apdovanojimų ceremonija įvyks sekmadienį, vasario 12 dieną. Šių apdovanojimų favoritu laikomas Michelo Hazanaviciaus filmas „The Artist“ („Artistas“), pretenduojantis į 12 apdovanojimų, ir Tomaso Alfredsono juosta „Tinker Tailor Soldier Spy“ („Bastūnas, Siuvėjas, Kareivis, Šnipas“), nominuota 11-ai apdovanojimų.

Humoristinė televizijos laida „The Muppet Show“, sukurta amerikiečių lėlininko Jimo Hensono, buvo rodoma 1976 – 1981 metais. Iš viso ją sudarė 120 dalių. Su šios laidos personažais taip pat sukurti keli pilnametražiai filmai, iš kurių paskutinis „The Muppets“ pasirodė 2011 metų pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją