Interneto svetainės Film School Rejects kino apžvalgininkas Robas Hunteris, tvirtina, jog jam labai smalsu išvysti aktorių Tomą Hardy, atliekantį pagrindinį vaidmenį veiksmo komedijoje. „Tomas parodė turįs puikų humoro jausmą dar filmuodamasis Christopherio Nolano juostoje „Pradžia“, tad tikiu, jog šis vyrukas parodys ką sugeba ir komedijoje“, - išreiškė viltį R. Hunteris.

T. Hardy, šiuo metu išgyvenantis savo aukso amžių, yra vienas geidžiamiausių Holivudo aktorių. Puikiai atlikęs boksininko vaidmenį Gavino O'Connoro sportinėje dramoje „Kovotojai“ (orig. „Warrior“, 2011), vaidinęs trileryje „Bastūnas, Siuvėjas, Kareivis, Šnipas“ (orig. „Tinker Tailor Soldier Spy“, 2011) vyras dar šiemet pasirodys kino genijaus, režisieriaus Ch. Nolano kriminalinėje veiksmo dramoje „Tamsos riterio iškilimas“ (orig. „The Dark Knight Rises“, 2012).

Dauguma kino kritikų jau dabar spėja, kad vaidmuo šiame filme bus vienas stipriausių T. Hardy karjeroje. Anot „Female First“ žurnalistės Helen Earnshow, „pasakyti, kad 2011-ieji T. Hardy buvo sėkmingi – tai tas pats, kas sumažinti jo pasiekimus. „Bastūnas, Siuvėjas, Kareivis, Šnipas“ ir „Kovotojai“ – geriausi mano per paskutinius dvylika mėnesių matyti filmai. Dar daugiau – panašu, kad T. Hardy žvaigždė šauna visu greičiu aukštyn ir jis net neketina sustoti“, - tvirtina moteris.

Kol ištikimiausi Ch. Nolano ir T. Hardy talento gerbėjai bei Betmeno mylėtojai nekantriai laukia filmo „Tamsos riterio iškilimas“, naujasis Holivudo svajonių jaunikis ir savotiškas filmų sėkmės garantas veiksmo komedijoje „Tai reiškią karą“ (orig. „This Means War“) grumsis su aktoriumi Chris Pine ir badys užkariauti žavingosios Reese Witherspoon širdį. Vyras pakeitė šį vaidmenį turėjusį atlikti Samą Worthingtoną ir, panašu, jog netrukus galės būti vadinamas unikalaus talento aktoriumi ir papildyti persikūnijimo meistrais vadinamų Holivudo aktorių būrį.

Filme „Tai reiškia karą“ pasakojama apie du geriausius draugus, kremtančius slaptųjų CŽV agentų duoną. Likimo ironija, tačiau abu kolegos įsimyli tą pačią moterį – nuostabiąją Lauren (akt. Reese Witherspoon).

Kol gražuolė bando nuspręsti, kuris kandidatas vertesnis būti jos mylimuoju, du šiuolaikiniai supermenai pasitelkia visų CŽV priemonių ir naujausių technologijų arsenalą ir uoliai kaišioja pagalius viens į kito ratus. Sugriautos sienos, sugadinti prabangūs kostiumai, migdomieji, su žeme sulygintas megapolis – tai tik keli slaptųjų agentų manevrai kaulų mankštinimui.

Jie abu įsimylėję ir nei vienas neketina nusileisti net dėl geriausio savo draugo. Tikras karas dėl nugalėtojo laurų ir moters širdies tampa kova už vyrišką garbę.

Romantinė, komiška, nutrūktgalvišku veiksmo prisotinta komedija Lietuvoje ir pasaulyje startuoja nuo vasario 17 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją