„Savaitgalis su Pasaka” - ikimokyklinio amžiaus vaikams bei jų tėveliams skirti teatralizuoti pasakų skaitymai, muzikiniai žaidimai, dailės pažinimas, žaislų kūrimas, lėlių spektakliai bei visuomet puiki nuotaika ir kūrybinga draugija. Projekto tikslas – skatinti tėvelius kuo daugiau laiko praleisti su savo atžalomis, lavinti jų vaizduotę, ugdyti kūrybiškumą bei socialinį aktyvumą.

Šeštadienio popietė “Savaitgalis su Pasaka” susideda iš dviejų dalių – kūrybinių dirbtuvėlių bei kino seanso. Šį šeštadienį, 15 val., dirbtuvėlių metu tėveliai kartu su savo vaikais mokysis piešti nesudėtingus ir smagius objektus, pajausti spalvas ir jų derinius, ugdys kūrybiškumą bei jo išraiškas. Po valandos trukmės kūrybinių dirbtuvėlių dalyviai žiūrės trumpus animacinius režisieriaus Iljos Bereznicko filmukus.

Ilja Bereznickas – bene garsiausias lietuviškos animacijos kūrėjas ir jos pradininkas. Nuotaikingi ir spalvingi animaciniai filmai užburia ne tik mažuosius žiūrovus, bet ir suaugusius. Todėl kino teatras „Pasaka“ džiaugiasi pristatydamas I. Bereznicko filmukus, kurtus net dvidešimt metų, o jų tarpe – legendinį ir visų mylimą „Baubą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją