Paskutinę pramogų pasaulio atstovo meilę kino ekranuose įkūnys Holivudo žvaigždė Mattas Damonas, o filmą režisuos kino eksperimentų mėgėjas Stevenas Soderberghas. Kino pasaulio užkulisiuose nekantriai laukiama filmo pasirodymo, kadangi tiek M. Douglasas, tiek M. Damonas atliks sau itin nebūdingus vaidmenis.

Tikimasi, kad S.Soderberghas juostą pavers vienu stipriausių metų filmų. Filme netruks atvirų meilės scenų, kurioms aktoriai intensyviai ruošiasi, o M. Damonas netgi juokauja, jog niekuomet neįsivaizdavo, kad kada nors teks bučiuotis su pačiu M. Douglasu.

Garsusis pianistas Liberace 1960-aisiais buvo itin populiaria figūra JAV ir Europoje. Nuolatiniai skandalai, ekscentriškas elgesys, iššaukiantys kostiumai, daugybė meilės nuotykių ir audringas asmeninis gyvenimas tapo pagrindu ne vienai biografinei knygai apie atlikėjo gyvenimą, o kino ekranuose muzikanto gyvenimo istorija atgis pirmą kartą.

Nuo darbų virtinėje besisukančio M. Damono neatsilieka ir jo partnerė filme „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ aktorė Scarlett Johansson. Neurotiškojo režisieriaus Woody Alleno mūza netrukus išmėgins jėgas miuzikle. Prieš porą metų viso pasaulio kino žiūrovų širdis užkariavusio filmo „Karaliaus kalba“ (orig. „The King's Speech“, 2010) režisierius Tomas Hooperis jaunąją aktorę jau mato naujajame savo filme „Vargdieniai“ (orig. „Les Misérables“), sukurtame to paties pavadinimo Viktoro Hugo romano motyvais.

Skelbiama, kad Eponinos vaidmeniui svarstomos Taylor Swift, Lea Michele, Evan Rachel Wood ir Scarlett Johansson kandidatūros, tačiau pats režisierius savo filme linkęs matyti „Pasiklydę vertime“ žvaigždę S.Johansson.

S. Johansson, kaip viena iš kandidačių atlikti Eponinos vaidmenį buvo pasirinkta neatsitiktinai. Šviesiaplaukė aktorė 2008-aiais ir 2009-aisiais išleido po solinį muzikos albumą, kuriame ištikimiausi aktorės gerbėjai galėjo išgirsti jos kuriamas dainas.

Režisierius T.Hooperis prisipažįstą esąs pasimetęs, nes vaidmens siekianti E. R. Wood net lanko privačias vokalo pamokas, o aktorė S.Johansson pasižymi įdomaus skambesio balsu ir geba puikiai dainuoti ir sudėtingiausias partijas.

Išgirsti kaip dainuoja S.Johannson galite čia:

Kol neskelbiama Eponinos vaidmens atlikėja, ima aiškėti kitų filme vaidinsiančių aktorių pavardės. Tai Hugh Jackmanas, Anne Hathaway, Russellas Crowe, Eddie Redmayne bei „Karaliaus kalboje“ vaidinę Helena Bonham Carter ir Geoffrey Rush.

Aktoriai M. Damonas ir S. Johansson susitiks komiškoje ir šiltoje dramoje „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ (orig. “We Bought a Zoo”), kurioje vyras atliks apleistą zoologijos sodą bandančio išgelbėti Bendžamino vaidmenį, o S. Johansson – žavią zoologijos sodo prižiūrėtoją. Šiltas, optimistiškas, gerumą ir meilę spinduliuojantis filmas Lietuvos kino ekranus pasieks jau kovo 23 dieną.

Filmo treileris:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją