Nejuokinga turbūt būtų per švelniai pasakyta – mados namai kino kompaniją „Warner Bros.“ dėl šios konkrečios scenos padavė į teismą, skelbia „The Guardian“.

„Louis Vuitton“ tvirtina, jog mados namams Z. Galifianaki personažo žodžiai padarė daug žalos, nes filmo kūrėjai minėtoje scenoje pasinaudojo rankinės kopija, kurią pagamino „Diophy“ kompanijų grupė, o ne originalu. Mados namai į teismą padavė ir „Diophy“, bandydami priversti nutraukti prekybą JAV.

Ir tai dar ne viskas: „Louis Vuitton“ siekia gauti ir dalį minėtojo filmo uždirbtų pinigų.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai „Pagirių Tailande“ kūrėjai atsiduria teisme. Juostai pasirodžius didžiuosiuose ekranuose į teismą kino kompaniją padavė tatuiruočių meistras – jis pasipiktino, kad aktoriaus Edo Helmo personažas Stuartas pasipuošė veido tatuiruote, kurią jis sukūrė išskirtinai Mike Tysonui.

Kino kompanija taip pat atsidūrė teisme dėl plagijavimo, kai „Warner Bros.“ ieškinį pateikė scenarijaus autorius, bei tuomet, kai ieškinį teismui įteikė kaskadininkas, tvirtinantis, jog filmavimo aikštelėje susižeidė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją