Virš 100 milijonų dolerių kainavęs filmas pasirodys kitų metų vasarą ir, kaip žada jo kūrėjai, sudrebins kino teatrus tarsi atominė bomba.

Dvigubai daugiau veiksmo, dvigubai daugiau kovų, dvigubai daugiau superžvaigždžių. Veiksmo filmų veteranai Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas, Jeanas Claude‘as Van Damme‘as demonstruoja puikią kovinę formą. O šalia jų – jaunosios kartos veiksmo filmų pažibos – Jasonas Stathamas, Liamas Hemsworthas ir kiti.

Šį kartą Nesunaikinamų vyrų užduotis bus asmeninio pobūdžio.

Barnis (Sylvesteris Stallone) ir jo kompanija vėl susiburia, kad atliktų, jų manymu, eilinę užduotį. Tačiau lengvas darbas pasirodo esąs spąstai ir kai vienas komandos narys žiauriai nužudomas, Nesunaikinami vyrai vyksta į priešo teritoriją atkeršyti.

Paaiškėja, kad vyramas teks kariauti prieš visą šalį. Nors priešas disponuoja net masinio naikinimo ginklu – tokiu kiekiu perdirbto plutonio, kurio pakaktų apversti pasaulį aukštyn kojomis, Barnio komanda drąsiai stoja į kovą, nes jie nebijo nieko, nes jie – Nesunaikinami.

Pirmasis filmo „Nesunaikinami 2“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją