Antrą dalį „Bornas: absoliutus pranašumas“ režisavęs Paulas Greengrassas entuziastingai sutiko būti naujojo filmo režisieriumi. Holivudo studija nori, kad pagrindinį Borno vaidmenį ir šįkart atliktų Mattas Damonas, tad netrukus žada pradėti su juo derybas.

Pats aktorius kol kas nusiteikęs santūriai: „šaunu dalyvauti tokiame sėkmingame ir gerame projekte. Dabar mes galime susėsti ir išklausyti daugybės žmonių nuomonių apie tai, koks turėtų būti trečiasis filmas. O jeigu bus trečia dalis… Turėsiu dalyvauti“, – sakė Mattas Damonas.

Studijos „Universal“ vadovai kol kas labiausiai bijo juos aplankiusios sėkmės. „Neabejotinai mums visiems reikia laiko, kad galėtume nurimti po tokių emocijų. Tuomet galima kurti ir tęsinį“, – įsitikinęs aktorius Mattas Damonas.

Antroji dalis „Bornas: absoliutus pranašumas“ pasakoja apie buvusio CŽV agento Jasono Borno pastangas pabėgti nuo tamsios savo gyvenimo pusės ir korumpuotų CŽV vadovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją