Pasak jo, komerciniu požiūriu atsakymas būtų "iki šiol nepasirašytas joks susitarimas". Simpsonų fanų džiaugsmui, yra ir kūrybinis atsakymas.

"Visi sutinkame, kad norime sukurti filmą", sakė M. Groeningas, tačiau pridūrė, kad tai įmanoma tik tuo atveju, jei tai "nebus tas pats, kas yra rodoma per televiziją".

Dešimt metų juokinantis publiką M. Groeningas sako, kad "mes apskaičiavome, kaip padaryti gerą pusvalandžio trukmės šou, o mintis išplėsti tai iki 90 minučių atrodo šiek tiek bauginančiai".

Jis davė suprasti, kad nėra galimybės daryti tiesioginį šou, nors sakė, kad "tai labai brangiai kainuotų". Nežiūrint to, kas atliks herojų vaidmenis - animaciniai ar tikri aktoriai, M. Groeningas patvirtino, kad "be jokios abejonės filmas galiausiai vis tiek bus sukurtas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją