Filmo kūrėjų teigimu, „Eglutės 2“ – tai išties turininga naujametė mišrainė. Joje sumaišytos 7 istorijos, filmavimuose dalyvavo 46 aktoriai, 218 eglių, 200 kg sniego, 3 kg gipso, 12 kg eglučių žaisliukų, 5 stiklainiai žaliųjų žirnelių, vienas „Raudonojo drakono“ kostiumas, vienas laiškas Kalėdų Seneliui, 14 kg baltos mišrainės, 20 kg mandarinų, viena vonia, tikėjimas, meilė, viltis, likimas, ašaros, juokas, išsiskyrimai, sugrįžimai, pykčiai, susitaikymai ir laikrodis, mušantis vidurnaktį.

Juostos „Eglutės 2“ pagrindinius vaidmenis atliks gerai pažįstami, Rusijoje ir už jos ribų mėgstami komikai Ivanas Urgantas ir Sergejus Svetlakovas. Jų duetą papildys šviesiaplaukė gražuolė Vera Brežneva, kiti pirmųjų „Eglučių“ herojai ir nauji personažai. Šįsyk filmo istorija drieksis ir už Rusijos ribų, iki pat Londono, Tel Avivo ir net Niujorko.

Maskvoje – dėmesys K.Orbakaitės sūnui

Rusijos pramogų pasaulio grietinėlei ištaiginga išankstinė filmo „Eglutės 2“ premjera buvo surengta Kremliaus koncertų rūmuose pirmosiomis gruodžio dienomis. Daugiausia dėmesio, be abejo, sulaukė filmo žvaigždės I.Urgantas ir S.Svetlakovas, tačiau susirinkusių akys krypo ir į filme vaidinusį Kristinos Orbakaitės vyriausiąjį sūnų Nikitą Presniakovą. Šis į peržiūrą atvyko su mylimąja Aida Kalijeva.

Pora jau dvejus metus kartu gyvena JAV, iš Kazachstano kilusią merginą pažįsta Nikitos šeima, teigiama, kad netrukus planuojamos vestuvės. Į Kremliaus koncertų salę drauge su sūnumi atvyko ir K.Orbakaitė, kuri šiuo metu laukiasi trečiojo vaiko. Renginyje dalyvavo ir kiti filmo kūrybinės grupės nariai, Rusijos pramogų pasaulio atstovai.

Filmo „Eglutės 2“ anonsas (rusų kalba):

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją