Jau trejus metus A. Heard susitikinėja su fotografe Tasya van Ree. Tačiau netradicinės orientacijos aktorė teigia, nenorinti, kad žmonės jai kabintų etiketes ir spraustų į siaurus pasirinkimo rėmus. 25 metų mergina prieš pažintį su dabartine gyvenimo drauge susitikinėjo su vyrais ir tikina, kad meilei lytis nesvarbi.

„Nenoriu, kad man segtų etiketes kaip kokiam daiktui. Esu kas esu, myliu ką myliu, – sako A. Heard. – Anksčiau sėkmingai draugavau su vyrais, dabar taip pat sėkmingai susitikinėju su moterimi.“

Aktorė atvirauja, kad po pažinties su Tasya ji negalėjo veidmainiauti ir meluoti, kad jos ne pora, todėl ryžosi drąsiai prisipažinti įsimylėjusi moterį: „Aš manau, kad jeigu kažką slepi arba kažką neigi, tai tarsi pripažįsti, kad tai, ką darai yra nedora. O aš nemanau, kad darau ką nors blogo. Mano draugė yra labai graži. Turėtum būti visiškas beprotis, kad nenorėtum su ja susitikinėti.“

Sukurtas pagal ankstyvąjį kultinio rašytojo Hunterio S. Thomsono pusiau autobiografinį romaną „Romo dienoraštis“, to paties pavadinimo filmas pasakoja apie plevėsą žurnalistą Kempą (akt. Johnny Deppas), kurio tikslai atvykus į egzotiškąjį Puerto Riką yra visą laiką neišsiblaivant – sužlugdyti milijonierių, pagrobti jo gražuolę merginą (akt. Amber Heard) ir su prabangia jachta leistis į šviesų rytojų.

Filmas „Romo dienoraštis“ jau rodomas visoje Lietuvoje.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją