Spindinti šio filmo premjera pirmadienį įvyko Los Andžele, kur rinkosi gausybė juostoje pasirodžiusių garsenybių: Abigail Breslin, Ashtonas Kutcheris, Hectoras Elizondo, Hilary Swank, Joshas Duhamelis, Katherine Heigl, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Ryanas Seacrestas, Sofia Vergara, Tilas Schweigeris, Zacas Efronas, su pačiu G.Marshallu priešaky.

Daugiau kaip prieš metus filmų „Pabėgusi nuotaka“ ir „Graži moteris“ režisierius prasitarė turintis naują scenarijų. Nuo pat pirmos akimirkos jis tikino darysiąs romantinę komediją su daugybe garsių aktorių, kaip kad jo sukurtoje juostoje „Valentino diena“‘.

Potencialių aktorių gretose buvo J.Bieberis

Kritikai iš anksto spėliojo, kas be aktoriaus Hectoro Elizondo, kuris pasirodo visuose G.Marshallo filmuose, keliaus švęsti Naujųjų į Niujorką. Taip, dauguma atspėjo, kad filme pasirodys Halle Berry, nors klydo dėl Reese Witherspoon, bet retas žinojo apie kompanijos „Warner Bros.“ siūlymus į aktorių kolektyvą įtraukti stulbinančios pasaulinės sėkmės sulaukusį 17-metį dainininką Justiną Bieberį.

„Jie man minėjo J.Bieberį. Bet aš neturiu supratimo, kas jis toks. Turbūt turėčiau šį faktą pasiaiškinti, tuomet galėčiau su juo pasišnekėti, kai atvyks į filmavimo aikštelę“, – pusiau juokais žurnalistams pasakojo G.Marshallas.

Vėliau dainininkas nebuvo pasirinktas į filmo žvaigždžių gretas. Tačiau J.Bieberis 2012-uosius metus vis tiek sutiks Niujorke – tiesa, tikruosius ir tiesioginiame televizijos eteryje, o ne kino ekrane, nes šių metų gruodžio 31-ąją vaikinas dainuos šventinėje laidoje „Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest“. Tame pačiame mieste, tik kitose iškilmėse pasirodys ir jo mergina Selena Gomez, kuri koncertuos MTV rengiamame vakarėlyje.

Unikali proga įamžinti tikrą veiksmą

Filmas „Naujieji metai Niujorke“ grandiozinis ne tik žinomų aktorių skaičiumi, bet ir filmavimo sudėtingumu. Tam, kad filme „Naujieji metai Niujorke“ būtų įamžinta milijono čia švęsti Naujųjų atkeliaujančių žmonių energija iš pat pradžių planuota kompiuteriu padidinti statistų minias. Tačiau Niujorko valdžia suteikė kino kūrėjams unikalią progą – filmuoti tikras iškilmes. „Nuo 2010–ųjų gruodžio 31-osios ryto iki šventės pabaigos galėjome viską įamžinti. Tai neabejotinai filmui pridėjo daug realistiškumo“, – sakė prodiuseris Mike’as Karzas.

Iš viso buvo pasinaudota 14 kamerų ir surinkta 40 valandų filmuotos medžiagos. „Mūsų pagalbiniai aktoriai, užsidėję kepures su užrašais „2012“, įsiterpė į minią švenčiančią 2011-uosius. Buvo smagu stebėti kai kurių žmonių veidus“, – juokėsi kino kūrėjai.

Artėjančius 2012-uosius su mylimais aktoriais Lietuvos žiūrovai galės atšvęsti kino teatruose jau nuo šio penktadienio, gruodžio 9-osios.

Lietuviškai titruotas filmo „Naujieji metai Niujorke“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją