Beje, aktorius buvo išskirtinai pagerbtas amerikiečių žurnalo „Sports Illustrated“, kuomet sporto leidinys papuošė savo viršelį 47-erių aktoriaus nuotrauka. Tai gana neįprastas žingsnis, mat žurnalo veidais dažniausiai tampa įvairių sporto šakų atstovai.

B.Pittas tikino buvęs laimingas galėdamas papuošti gerbiamo sporto leidinio viršelį. „Labai smagu, kad galėjau atsitraukti nuo visų tų madingų dalykėlių ir pozuoti tiems, kuriuos tikrai gerbiu. Tai teikia kur kas daugiau malonumo“, – sakė jis.

Filme „Žmogus pakeitęs viską“ B.Pittas vaidino realų asmenį – JAV Oklendo „Athletics“ komandos generalinį direktorių, tikrą beisbolo pasaulio herojų Billy Beane‘ą.

„Aš negaliu atsispirti pralaimėjusiųjų istorijoms. Šiuo filmu mes norėjome papasakoti neįprastą Trojos arklio istoriją įprastame beisbolo pasaulyje“, – sakė aktorius.

Jo herojus juostoje suburia nuvertintų ir nepastebėtų žaidėjų komandą, kuri sudrebina žaidimo tradicijas. Filmas paremtas 2003-aisiais išleistu Michaelo Lewiso bestseleriu „Moneyball: The Art Of Winning An Unfair Game“.

Filme – ir Lietuvos emigrantų sūnus

Didžiąją filmo dalį žiūrovai stebi išties puikią B.Pitto vaidybą, kurią papildo sumanus B.Beane‘o asistentas Piteris Brandas (akt. Jonah Hill), tačiau maloni smulkmena – ekrane galima pamatyti ir lietuviško kraujo turintį aktorių. Nedidelį vaidmenį kino juostoje atlieka Lietuvos emigrantų sūnus Vyto Ruginis. JAV jis geriausiai žinomas kaip televizijos serialų „Angelas“, „CSI kriminalistai“, „X–failai“, „Tvarka ir teisingumas“ aktorius.

V.Ruginis taip pat yra pasirodęs tokiose kino juostose kaip „Velnio advokatas“ su Alu Pacino ir Keanu Reevesu, „Alpinistas“ su Sylvesteriu Stallone, „Lūžusi strėlė“ su Johnu Travolta ir Christianu Slateriu, „Kaifuojantis Džekas Flešas“ su Whoopi Goldberg, „Greiti ir įsiutę“ bei daugybėje kitų. Aktorius užaugo Čikagoje.

Filmo, kuris Lietuvos kino teatruose pasirodys jau šių metų gruodžio 2-ąją, anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją