Filmas „Naujieji metai Niujorke“ – tai tikra meilės, vilties ir atleidimo šventė. G.Marshallo teigimu, jo kino juosta atskleis visą antrųjų šansų ir naujų pradžių žavesį, o jos veiksmas rutuliosis niekuomet nenurimstančiame Niujorke pačią žaviausią metų naktį.

Kino kūrėjas jau ne pirmą kartą į krūvą surenka daugybę pirmo ryškumo žvaigždžių. Po sėkmingo 2010-ųjų mėginimo, filmo „Valentino diena“, kuriuo kino kūrėjas parodė net penkias jaudinančias meilės istorijas, atėjo eilė švęsti didžiausią metų šventę.

Šįkart į šmaikščias, jaudinančias ir širdį šildančias istorijas leistis sutiko „Oskaro“ laimėtoja Halle Berry, dukart „Oskarą“ pelniusi Hilary Swank, Jessica Biel, dainininkai ir aktoriai Jon Bon Jovi, Chrisas Bridgesas-Ludacris, dukart „Oskarą“ laimėjęs Robertas De Niro, „Oskaro“ nominantės Abigail Breslin ir Michelle Pfeiffer, Joshas Duhamelis, Zacas Efronas, Hectoras Elizondo, Katherine Heigl, Ashtonas Kutcheris, Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara ir kiti. Visos filmo scenos buvo filmuojamos Niujorke ir jo apylinkėse.

Kartu prie „Naujųjų metų Niujorke“ dirbo ir žinomų specialistų komanda – romantinės komedijos „Valentino diena“ scenaristė Katherine Fugate ir prodiuseriai Mike‘as Karzas bei Wayne‘as Rice‘as.

Turbūt romantiškiausias šių metų filmas papasakos daugybės žmonių, kuriuos įkūnys kino žvaigždės, Naujųjų metų sutiktuves. Žiūrovus kerės didingos, sausakimšos garsiosios Niujorko Taims aikštės vaizdai, kur šventei ruošis renginių organizatorė Klerė (akt. Hilary Swank). O štai įspūginga suknele pasipuošusi slaugytoja Eimė (akt. Halle Berry) tąnakt rūpinsis Niujorką įsimylėjusiu vienišiumi Stenu (akt. Robertas de Niro).

Stebuklais tikinti sekretorė Ingrid (akt. Michelle Pfeiffer) leisis į laimės paieškas, o verslininkė Kim (akt. Sarah Jessica Parker) kovos su paaugle dukra, svajojančia Naujųjų sulaukti Taims aikštėje su tūkstančiais niujorkiečių.

Rokerį Jenseną įkūnys šiam vaidmeniui nesvetimas Jon Bon Jovi, mėginsiantis nepasiduoti egzotiškos gražuolės kerams ir susitaikyti su mylimąja Laura (akt. Katherine Heigl). Ką tik su žmona, aktore Demi Moore išsiskyręs Ashtonas Kutcheris filme vaidins šventinių iškilmių nepakenčiantį jaunuolį, kuriam nuomonę pakeisti padės žaviosios aktorės Lea Michele herojė Eliza.

Vieniši, pakvaišę iš meilės, svaigstantys nuo gyvenimo ir juo nusivylę herojai parodys, kokia įvairi ir įdomi gali būti Naujųjų metų naktis. Ypač jei jos veiksmo vieta – Niujorkas. Filmo premjera Lietuvoje įvyks gruodžio 9-ąją.

Lietuviškai titruotas filmo „Naujieji metai Niujorke“ anonsas: