„Brėkštanti aušra. I dalyje“ žiūrovai išvys Belos ir Edvardo vestuvių ceremoniją, vykstančią miškuose po baltais žiedais puoštu baldakimu, į kurį veda žiedlapių pribarstytas takas, girliandos, mirksinčios žvakės. Bela pasidabinusi elegantiška balto satino „Carolina Herrera“ vestuvine suknele ilgomis rankovėmis ir seksualiais permatomais nėriniais nugaroje. Jos galvą puošia trumpas veliumas, safyrų ir deimantų plaukų sagė, kojas – balti labai aukšta pakulne bateliai. Edvardas vilki juodą kostiumą ir baltą liemenę.

Leidinio „The Hollywood Reporter“ paklaustas, ar norėtų tokių pat išdaigingų vestuvių kaip filme, su Belos vaidmenį atliekančia aktore Kristen Stewart susižadėjęs Robertas Pattinsonas atsakė, kad neprieštarautų, bet nenorėtų vilkėti kvailo kostiumo bei prisipažino manantis, jog jaunikio vaidmuo vestuvėse iš esmės butaforinis. Pasak jo, tuo momentu, kai jaunikis stovi tako pabaigoje, o visi svečiai žvelgia į kitą pusę, pasidaro labai aišku, kieno tai diena. Aktoriaus teigimu, bet kuris vaikinas, kuris bando dalyvauti vestuvių organizavime ar bent išsakyti savo nuomonę apie jas, yra tiesiog juokingas – jos bus tokios, kokių norės žmona.

Iki jaudinančios vestuvių ceremonijos „Saulėlydžio“ sagos herojus Belą ir Edvardą atvedusius įvykius, jų pažinties istoriją, meilės trikampio peripetijas, kraujo bei žvėriškos aistros kupinas vampyrų ir vilkolakių kovas pirmuose trijuose „Saulėlydžio“ sagos filmuose bei istorijos kulminaciją naujausiame filme „Brėkštanti aušra. I dalis“ „Multikino“ maratono dalyviai galės stebėti įsigiję vieną bilietą, kurio kaina – 17 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją