Filmo "Absoliutus blogis" filmavimo aikštelėje susipažinę M.Jovovich ir Paulas W.S. Andersonas po šešerių metų draugystės žiedus sumainė 2009 metais. 2007 metais jiedu susilaukė dukros Ever Gabo.

"Dirbti kartu su žmona - nepaprasta privilegija. Ji gabi aktorė, graži moteris, brangiausias žmogus. Kodėl vaidmenį, kuris jai idealiai tinka turėčiau siūlyti kokiai kitai aktorei?" - visiems skeptikams, kurie kritiškai žiūri į tokį "šeimos verslą" atkerta režisierius.

"Mes jau pripratome drauge laiką leisti ne tik namuose, bet ir darbe. Paulas man puikiai padeda įsijausti į vaidmenį, o aš jam stengiuosi kaip įmanydama pagelbėti dalindama patarimus arba bendraudama su gerbėjais. Beje, prieš pradėdami naują filmą mes visuomet diskutuojame su gerbėjais socialiniuose tinkluose. Ten - mūsų geriausi pagalbininkai ir kritikai, į kurių pastabas atsižvelgę galime sukurti tokias populiarias ir visuose pasaulio kampeliuose žiūrimas juostas", - apie savo ir vyro tandemą pasakoja M.Jovovich.

Naujųjų „Trijų muškietininkų" režisieriaus bei prodiuserio Paulo W. S. Andersono trileriai garsėja nevaldoma energija, vaizdo efektų piruetais, akrobatiniais triukais ir beprotiška vaizduote. XVII amžiaus išgalvotų karališkų intrigų spektaklyje jis savaip interpretuoja A. Dumas literatūrą ir gerai pažįstamus riterius įpainioja į keblius nesusipratimus. Juostoje vaidmenis atlieka ne tik garsioji Milla Jovovich, bet ir Loganas Lermanas, Orlando Bloomas, Christophas Waltzas, Matthew Macfadyenas, Ray Stevensonas.

Filmas kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį, spalio 14 dieną

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją