"Ferrari" variklį įstatėme į mažą, seną automobilį "Fiat 500", - juokavo festivalį kuruojančios "Venecijos bienalės" prezidentas Davide Croffas.

Festivalio pareigūnai dėl problemų kaltina didesnes nei tikėtasi žmonių minias, Holivudo studijų reikalavimus jų filmus demonstruoti per pirmąsias penkias festivalio dienas, kino žvaigždžių laiko gaišimą ant raudonojo kilimo prie pagrindinio kino teatro ir pasenusią infrastruktūrą.

A.Pacino liko be sėdimosios vietos per savo filmo "Venecijos pirklys" ("The Merchant of Venice") pristatymą šeštadienį, kai dėl kompiuterio gedimo buvo pagaminta maždaug 200 papildomų seanso bilietų. Vėliau jis galų gale gavo kur atsisėsti, - keliomis eilėmis arčiau salės galo. Seansas vėlavo 70 minučių.

"Per visą filmų gamybos karjerą nesu matęs nieko panašaus į šį festivalį, dėl to į Veneciją daugiau niekada negrįšiu", - Venecijos laikraščiui "La Nuova" teigė vienas iš "Pirklio" prodiuserių Michaelas Lionello Cowanas.

Dėl šio vėlavimo filmo "Stebuklų šalis" ("Finding Neverland"), kuriame vaidina Johnny Deppas, seansas buvo atidėtas iki 2.15 valandos nakties.

"Sveiki atvykę į rytinį "Stebuklų šalies" seansą, - su žiūrovais sveikinosi studijos "Miramax" vadovas Harvey Weinsteinas. - Šį rytą (festivalio direktorius) Marco Mulleris dalys raguolius, o aš jį pamokysiu, kaip planuoti laiką".

"Tada aš paskandinsiu jį tvenkinyje, o jo kojos bus įklijuotos cemente", - juokavo studijos vadovas.

Festivalis baigsis rugsėjo 11 dieną.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją