„Super Džonio prisikėlime“ Rowanui Atkinsonui talkins patirties su slaptaisiais agentais turinti Gillian Anderson, kurią daugelis prisimena kaip agentę Skali iš mistinio mokslinės fantastikos serialo „X failai“ (orig. „The X Files“, 1993-2002). Kino ekrane susitikus dviems slaptiesiems agentams, filmas žiūrovams žada išties įdomų reginį.

„Super Džonio prisikėlime“ filmo kūrėjai panaudojo aibę prabangių detalių, kurių įspūdingiausia – autopasaulio šedevras – tikrų tikriausias slaptojo agento automobilis „Rolls-Royce Phantom Coupé“. Apie šį gražuolį automobilių sporto fanatikas, aktorius Rowanas Atkinsonas su didžiausia meile prabyla beveik kiekviename savo interviu, o „Top Gear“ laida net pristatė atskirą reportažą, kuriame aktorius reprezentuoja savo automobilį.

„Rolls-Royce Phantom Coupé“ komiko prašymu buvo sukurtas specialiai „Super Džonio prisikėlimui“. Kaip teigia pats Rowanas Atkinsonas, jis žinojo, jog prieš kelerius metus „Rolls-Royce“ sukūrė fenomenalų 9 litrų variklį V-16. „Mes kreipėmės į kompaniją ir jos atstovai mielai sutiko šį variklį įmontuoti „Rolls-Royce Phantom Coupé“ automobilyje. Šis automobilis pasižymi neįtikėtinu galingumu ir puikiai susitvarko su jam patikėtomis užduotimis. Tai sąlygoja ne tik fantastiškas variklis, tačiau ir aibė kitų technikos naujovių, kurias įdiegė kompanijos atstovai“, - pasakojo R. Atkinsonas.

Kaip bebūtų gaila, 9 litrų V–16 variklio nepamatysime gyvai. Tik automobilių gamintojas „Bugatti“ paskutiniaisiais metais ryžosi eksperimentams su 16 cilindrų varikliais, tačiau šiuolaikinės politinės tendencijos ir pats automobilių pramonės verslas krypsta link stūmoklių skaičiaus variklyje mažinimo, taip sumažinant automobilio variklio tūrį. Ši tendencija buvo pastebima šiųmetinėje Frankfurto automobilių parodoje, pasižymėjusioje mažų miesto automobilių, talpinančių vos du žmones, gausa. Tad vienintelė proga paganyti akis į fenomenalų automobilį „Rolls-Royce Phantom Coupé“ – kulniuoti į „Super Džonio prisikėlimą“, kuriame Rowanas Atkinsonas atskleis visas šio gražuolio galimybes.

Buvęs britų specialiųjų pajėgų pasididžiavimas, šaltasis agentas Super Džonis (akt. Rowan Atkinson) dienas leidžia atokiame Tibeto vienuolyne pačioje Azijos gilumoje. Gilindamasis į Rytų kovos menus ir semdamasis vidinės stiprybės vyras bando pamiršti paskutinę savo misiją, Didžiajai Britanijai tapusiai tikra katastrofa. Kuomet britų slaptosios tarnybos sužino apie numatomą apsikėsinimą į Kinijos premjerą, belieka viena išeitis – rasti kadaise garsiausiu slaptuoju agentu netikėtai tapusį Super Džonį ir patikėti jam misiją, nuo kurios priklauso tolesnis pasaulio likimas.

Jau spalio 21 dieną misijos imsis vienintelis pasaulio žmogus, galintis mus išgelbėti nuo katastrofos. Super Džonis neieško lengviausio kelio ir nepažįsta baimės jausmo. Misija parsideda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją