Juosta pateiks naują visų žinomos istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausiai draugai bei pagalbininkai nykštukai bandys išgelbėti Piktosios Karalienės užgrobtą karalystę.

Filmo režisierius – Tarsemas Singhas, šiuo metu besiruošiantis pasaulinei fantastinio veiksmo filmo „Nemirtingieji“ premjerai, kurį įvyks jau lapkričio 11 d. Jos sulauks ir Lietuvos kino teatrų žiūrovai.
Pagrindinis Snieguolės vaidmuo juostoje buvo patikėtas jaunutei aktorei Lily Collins, tuo tarpu pikčiausią jos varžovę – Piktąją Karalienę vaidins pati Julia Roberts.

Viena laukiamiausių 2012-ųjų metų kino premjerų kol kas dar neturi net oficialaus pavadinimo, tačiau su nekantraujančiais žiūrovais jau dalinasi pirmosiomis nuotraukomis iš filmavimo aikštelės.

T. Singhas garsėja dėmesiu net menkiausioms detalėms, todėl jo filmai visuomet prikausto dėmesį pritrenkiančiais vaizdais, dekoracijomis ir aktorių kostiumais. Iš pirmųjų nuotraukų matyti, kad žiūrovų akis pamaloninti žada ir „Snow White“ filmas – ir J. Roberts, ir L. Collins vieną po kitos keičia įspūdingas sukneles ir puošniausius aksesuarus.

Tiksli filmo premjeros data dar nenumatyta, bet pranešama, kad kino teatrus filmas pasieks jau 2012 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją