Kaip teigia PETA atstovai, W. Harrelsonas nusiuntė laišką JAV armijos vadams, prašydamas nustoti eksperimentuoti su gyvūnais. "Neseniai išgirdau, jog kariuomenė ketina atlikti bandymus, kuomet bezdžionėms suleidžiamos pasenusios nervų ląstelės. Procedūros metu jos patirs cheminio apsinuodijimo simptomų, tarp kurių - kvėpavimo sutrikimai, traukuliai, sutrikusi žarnyno funkcija. Todėl visų tų, kuriems rūpi gyvūnai, vardu, prašau neatlikinėti tokių bandymų."

Neseniai aktorius prasitarė, kad pavargo nuo Holivudo tuštybės ir nori visas savo, kaip žinomo žmogaus, privilegijas išnaudoti pasaulio gelbėjimui ir kovai už gyvūnų, kurie nesugeba patys apsiginti, teises. "Tačiau aktorystės neketinu mesti, juk filmuotis su tokiomis žvaigždėmis, kaip Justinas Timberlake'as ar Mila Kunis - neišdildoma patirtis. Nekalbu jau apie patį filmo "Draugiškas seksas" scenarijų, kuris man pradėjo patikti vos perskaičius pirmą sakinį", - teigia W.Harrelsonas.

Komedija „Draugiškas seksas“ (Friends with Benefits) pasakos apie du draugus, kuriems, po daugelio nesėkmių meilės fronte, į galvą šauna mintis užmegzti neįprastą romaną be jokių įsipareigojimų, tačiau su daug sekso. Kino teatruose naujausią Justino Timberlake`o bei Mila Kunis „aferą“ pamatysime jau šį savaitgalį, spalio 7 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją