Už pagrindinį moterišką vaidmenį šiame filme gausiai apdovanota buvo ir F. Pinto – ne tik statulėlėmis – Aktorių gildijos apdovanojimuose ji buvo pripažinta geriausia aktore, nominuota BAFTA prizui, MTV kino apdovanojimuose ir kitur, bet ir šlove.

Po sėkmingo kino debiuto gražuolę indę Holivudo režisieriai tiesiog užvertė naujų vaidmenų pasiūlymais. Išrankioji Freida juos vertina itin atsakingai ir renkasi tik tas juostas, kuriose malonu vaidinti pačiai.

Visai neseniai ją buvo galima pamatyti kultinio režisieriaus Woody Alleno filme „Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį“, o nuo lapkričio 11 d. ji grįžta į kino teatrus filme „Nemirtingieji“. Juostoje jai patikėtas pranašės Fedros vaidmuo.

Hiperiono armija žiauriai siaubianti kaimą po kaimą, griauna ne tik graikų namus, bet ir likimus. Po vieno tokio kraugeriško Hiperiono žygio, jaunas mūrininkas Tesėjas (akt. Henry Cavill) netenka savo motinos. Įsiutęs vaikinas prisiekia atkeršyti už jos žūtį. Jo ryžtą pakursto ir pranašė Fedra (akt. Freida Pinto). Merginos vizijose – būtent Tesėjas – tas išrinktasis, kuris vienintelis gali sustabdyti Hiperiono armiją.
Su Fedros pagalba Tesėjas suburia nedidelį pasekėjų būrį ir stoja į nuožmią kovą už šviesesnę žmonijos ateitį.

Nuožmių kovų kupina juosta „Nemirtingieji“ - kinuose jau nuo lapkričio 11 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją