Visai neseniai internete paplito nuotraukos, kurias vienas kibernetinis įsilaužėlis pavogė iš aktorės mobiliojo telefono. Daugiausia apkalbų sulaukė vaizdai, kuriuose - pusnuogis J. Timberlake'as su moteriškais apatiniais ant galvos ir stambiu planu nufotografuotas vyriškas lytinis organas.

Kurį laiką ignoravę plačiai pasklidusias kalbas, filmo "Draugiškas seksas" aktoriai vis tik nusprendė nebetylėti, todėl jų atstovai paviešino oficialias žvaigždžių pozicijas šiuo klausimu.

"Ponas Timberlake'as ir panelė Kunis niekada nebendravo netinkamo turinio žinutėmis ar laiškais. Pasirodžiusi naujiena, kad jie susirašinėjo seksualinėmis temomis ir siuntinėjosi pornografinius vaizdus yra visiška netiesa. Norime pabrėžti, jog nuotrauka, kurią žiniasklaida pristatė lyg tai būtų iš panelės Kunis telefono, yra gauta iš elektroninio pašto paskyros, kuri nėra aktyvi jau trejus metus", - sakė aktorių atstovai.

Taip pat jie pabrėžė, kad M. Kunis neturi įpročio fotografuoti apnuogintų organų ir tokių nuotraukų tikrai nėra ir niekuomet nebuvo merginos telefone.

Komedija „Draugiškas seksas“ (Friends with Benefits) pasakos apie du draugus, kuriems, po daugelio nesėkmių meilės fronte, į galvą šauna mintis užmegzti neįprastą romaną be jokių įsipareigojimų, tačiau su daug sekso. Kino teatruose naujausią Justino Timberlake`o bei Mila Kunis „aferą“ pamatysime jau spalio 7 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją