„Žinote, būdamas aukštai jaučiuosi labai nejaukiai. Nežinau ar tai baimė, tačiau scenose, filmuotose ant Honkongo stogų ir Prancūzijos Alpėse, prašiau dublerių pagalbos“, - pasakojo aktorius ir pridūrė, jog geriausiai jaučiasi transporto priemonėse, turinčiose ratus. „Kelias scenas filmavome invalido vežimėlyje. Nors filmo kūrėjai iškart pasikvietė dublerius, kadangi draudimo kompanija neleido man atlikti pavojingų veiksmų, kelias dienas privalėjau jiems įrodinėti, kad aš pats kuo puikiausiai galiu važiuoti vežimėliu. Galiausiai, kai man buvo leista filmuotis invalido vežimėlyje, supratau, kad tai nėra taip lengva kaip man atrodė iš pradžių, tačiau šiaip ne taip įveikiau šią užduotį“, - šyptelėjo ponas Bynas.

Kalbėdamas apie „Super Džonio prisikėlimą“, Rowanas Atkinsonas pasakojo, jog „Super Džonis visai kaip Džeimsas Bondas – apsuptas gražių merginų ir važinėjantis prabangiomis mašinomis, tačiau jam visai nebūtina būti geru specialiuoju agentu.“ Ir nors „Super Džonio prisikėlime“ vyras vaidina vis tokį pat išsiblaškiusį ir ne itin sėkmingą superagentą, kažkokiu būdu jam vis vien pavyksta išgelbėti pasaulį ir iš įvykių epicentro išnešti sveiką kailį. Šiame filme Rowanui Atkinsonui talkina aktorius Dominicas Westas, „X failų“ (orig. „The X Files“, 1998) žvaigždė Gillian Anderson, bei kylantis aktorius Danielis Kaluuya, o super agento merginos vaidmuo patikėtas 32 – ejų aktorei Rosamund Pike.

Paklaustas, ar dar kada nors aktorių išvysime pono Byno kailyje, Rowanas Atkinsonas net negalvodamas atsakė, jog tai mažai tikėtina. „Nemanau, jog dar kada nors vaidinsiu poną Byną. Žinoma, niekada nesakyk niekada, tačiau manau, jog esu jau per senas šiam vaidmeniui. Ne fiziškai, tačiau ponas Bynas man visuomet buvo tarsi animacinis personažas – niekuomet nesenstantis ir nesikeičiantis vyras, todėl manau nesąžininga žiūrovams leisti matyti jau nebe tą poną Byną – pasenusį ir kiek kitokį negu jie pratę matyti“, - pasakojo aktorius, vis rečiau vaidinantis didžiajame ekrane.

Slapta pasaulio gelbėjimo misija ir Super Džonio nuotykiai laukia jūsų kine nuo spalio 21 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją