Talentingas aktorius neapsiriboja vaidyba teatre ir situacijų apie Poną Byną kūrimu. Jau ne kartą didžiajame ekrane sušmėžavęs vyras jau šį rudenį pristatys naujausią savo komediją – parodijų filmą „Super Džonio prisikėlimas“ (orig. „Johnny English Reborn“, 2011). Pirmoji šio filmo dalis, komedija „Super Džonis“ (orig. „Johnny English“) pasirodė dar 2003 – aisiais, o garsiajam komikui talkino tokios žvaigždės kaip aktorius John Malkovich ir dainininkė Natalie Imbruglia. Žiūrovai šiltai priėmė juostą, o filmo pajamos keturiskart viršijo biudžetą.

Kuomet didžiuosiuose kino ekranuose vėl pasirodys agentas Super Džonis, tebuvo laiko klausimas. Ir štai jau šių metų spalio 21 dieną ponas Bynas į kino ekraną antrąkart grįžta super agento kailyje.
„Super Džonio prisikėlimo“ veiksmas vyksta atokioje Tibeto uoloje. Prieš penkerius metus sužlugdęs svarbią misiją Mozambike, slaptasis agentas super Džonis (akt. Rowan Atkinson) slepiasi nuo pasaulio ir patirtos gėdos. Ir štai vieną dieną jį aplanko netoliese esančio vienuolyno vienuolis, pasiūlantis vyrui išmokti rytų kovos menų. O štai čia reikalai pakvimpa nauja misija – britų slaptosios tarnybos siunčia savo buvusį geriausią agentą į Tolimuosius Rytus ir siekia užkirsti kelią atominio ginklo gamybai. Vyras privalo atgaivinti savo įgūdžius ir ne tik išgelbėti Kinijos premjerą, tačiau ir reabilituoti gerą savo vardą. Tačiau Super Džonis nebūtų geriausiu pasaulio slaptuoju agentu, jeigu nuolat neįsiveltų į komiškas ir labai netikėtas situacijas.

Filme netrūks veiksmo, greičio, prabangių automobilių ir cypiančių padangų. Pats Rowanas Atkinsonas yra aistringas automobilių mėgėjas, kadaise rašęs straipsnius apie automobilius į tokius žurnalus kaip „Car“, „Octane“ ir „Evo“.

Aktorius dievina greitį, neretai dalyvauja automobilių lenktynėse arba lekia Didžiosios Britanijos gatvėmis, o savo kolekcijoje turi net keturis lenktyninius automobilius, vieną kurių sudaužė rugpjūčio pradžioje įvykusiose avarijoje.

Labai pavojinga ir slapta misija geriausio pasaulyje slaptojo agento laukia jau spalio 21 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją