Aktorė pasakoja, kad atlikusi vaidmenį režisieriaus Jameso Camerono fantastiniame filme „Įsikūnijimas“ ji tikėjosi sulaukti dėmesio, tačiau prisipažįsta vėliau supratusi, kad dar nebuvo pasirengusi tokiai šlovės bangai. Labai staigiai Z. Saldaną užklupęs itin didelis dėmesys ir nuolatinės kelionės pristatinėjant filmą ją išsekino ir fiziškai, ir emociškai.

„Metai po „Įsikūnijimo“ premjeros emociškai buvo visiškai perkrauti, - pasakoja Zoe. - Nuolat keliavau iš vienos šalies į kitą, kone kasdien keitėsi laiko juostos. Organizmas nebepajėgė iškęsti tokio krūvio, todėl galiausiai metų pabaigoje aš tiesiog nualpau. Pamenu, kartą sėdėjau kambaryje viešbutyje ir negalėjau sulaikyti ašarų. Jaučiausi pavargusi, tačiau kankino nemiga. Buvau nemiegojusi turbūt kone visą mėnesį.“

Po varginančių metų aktorė padarė trumpą pertrauką savo įtemptame darbo grafike, o kiek pailsėjusi iškart grįžo į filmavimo aikštelę, kur naujame filme „Kolumbiana“ atliko pagrindinį vaidmenį.

Įtempto siužeto dramos „Kolumbiana“ prodiuseris ir scenarijaus autorius – kultinis Lucas Bessonas, genialiai įvaldęs stiprių moteriškų personažų kūrimo paslaptis filmuose „Penktasis elementas“, „Leonas“, „Žana D'Ark“.

Z. Saldanai filme patikėtas negailestingos keršytojos už išžudyta šeimą vaidmuo.

Filmo „Kolumbiania“ premjera Lietuvos kino teatruose jau spalio 21 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją