„Aš nebuvau aš“

Biografinis filmas kol kas neturi oficialios premjeros datos kino teatruose. Tai tikrais įvykiais paremta vyro istorija apie tai, kaip jis 1956 metų vasarą savaitę dirbo žvaigždės asistentu moteriai filmuojantis filme “The Prince and the Showgirl” ir gavo užduotį moteriai aprodyti Angliją. Filme vaidmenis taip pat sukūrė Emma Watson bei Julia Ormond.

“Ji buvo nepakartojama. Man dar neteko matyti aktorės, kuri į vaidmenį dėtų tiek pastangų, valandų valandas praleistų prieš veidrodį bandant išmokti tam tikrų Marilyn mimikų ir prieš filmuojantis taip aktyviai domėtųsi savo dievaite. Man buvo nežmoniškai įdomu žiūrėti Michellės, kaip moters ir aktorės transformaciją”, - pasakoja drauge filme suvaidinęs Dominicas Cooperis.

„Jaučiuosi tarsi gyvenčiau su ja, - pasakoja M. Williams, - Filmuodamasi juostoje aš nebebuvau aš. Keistas jausmas.“

Kino teatruose – kitas M.Williams filmas

M.Williams aktoriniais sugebėjimais dar neteko suabejoti. Išgarsėjusi jaunimo pamėgtame seriale “Dosono įlanka”, tikroji jos šlovės valanda išmušė suvaidinus “Kuprotame kalne” bei “Šnabždesių saloje”. Ne ką blogiau tuomet aktorei sekėsi ir asmeniniame gyvenime. Su mylimuoju, taip pat aktoriumi Heathu Ledgeriu ji susilaukė dukrelės Matildos. Vėliau moters gyvenime sekė ne tokia sėkminga atkarpa. Išsiskyrus su sužadėtiniu dukrelės tėvu, po kiek laiko H.Ledgeris savo namuose buvo rastas negyvas.

Būtent dėl šio visą pasaulį sukrėtusio įvykio tuomet buvo atidėta ir “Mano liūdna meilės istorija” premjera. Nuo šio savaitgalio šią kritikų išliaupsintą ir didžiuosiuose Lietuvos kino teatruose dar nerodytą juostą bus galima pamatyti kino butike “Pasaka” bei “Multikino” Vilniuje, taip pat “Cinamon” Kaune.

“Mano liūdna meilės istorija” – tai pasakojimas apie jauną porą, Deividą ir Sindi, kurių santuokai iškilo pavojus. Bėda ta, jog kol Sindi “žydi” visomis įmanomomis prasmėmis (jai puikiai sekasi karjera, nestinga vyrų dėmesio), Deividas, taip pat visomis įmanomomis prasmėmis, nejuda iš vietos. Jis nesiekia karjeros, negana to, net nebando susitaikyti ir priimti žmonos pasikeitimų.

Filmo “Mano liūdna meilės istorija” anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją