Įtempto siužeto dramos „Kolumbiana“ prodiuseris ir scenarijaus autorius – Lucas Bessonas – genialiai įvaldęs stiprių moteriškų personažų kūrimo paslaptis filmuose „Penktasis elementas“, „Leonas“, „Žana D'Ark“ ir kituose – nuobodžiauti neleis ir šį kartą. Kartu su filmo režisieriumi Olivieriu Megatonu, režisavusiu ir trečiąją „Transporterio“ dalį, jiedu meistriškai sukūrė negailestingą ir nenuspėjamą žudikę, pasiryžusią bet kokia kaina pasiekti savo – atkeršyti už artimųjų netektį.

Keršytojos vaidmuo filme patikėtas „Įsikūnijimo“ žvaigždei Zoe Saldanai. Aktorė su malonumu imasi ištvermės ir jėgų reikalaujančių vaidmenų įtempto siužeto juostose ir ne tik puikiai valdo ginklus savo trapiose rankose, bet ir užtikrintai demonstruoja kovos menų įgūdžius.

Ramią Katalėjos Restrepo vaikystę saulėtoje Bogotoje aptemdė šiurpi nelaimė – žiauriai nužudyti abu jos tėvai. Mergaitė, kuriai tuomet tebuvo vos 10 metų, tapo pagrindine klaikaus įvykio liudininke, tačiau per laimingą atsitiktinumą išvengė tėvų likimo ir pabėgusi rado prieglobstį pas savo dėdę.

Vaikystės košmarų ir keršto troškimo persekiojama Ketė užaugusi tapo šaltakrauje žudike profesionale. Ji iki šiol tebenarplioja painų kamuolį, ieškodama tėvų žudikų. Visi pėdsakai veda link Kolumbijos narkotikų barono Dono Lusijaus. Vienintelė gija jungianti merginos gyvenimą su įprastų žmonių pasauliu – mylimas vaikinas, kuris net neįtaria kuo užsiima jo draugė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją