D.Britanijos bukmekeriai nusprendė padėti filmo kūrėjams ir išsiaiškinti, kokias žvaigždes Johnny Castle`o bei Frances „Baby“ Houseman vaidmenyse norėtų pamatyti žiūrovai. Niekas nenustebo, kuomet paaiškėjo, jog seksualųjį šokių mokytoją galėtų suvaidinti netrukus kino teatruose pasirodysiančių filmų „Afigena mokytoja“ bei „Draugiškas seksas“ žvaigždė Justinas Timberlake`as. Per gana trumpą laiką muzikos pasaulyje išgarsėjęs dainininkas tapo itin geidžiama filmų žvaigžde ir jau ne kartą įrodė, kad vaidina kine ne ką prasčiau, nei dainuoja didžiausiose scenose.

„Purvini šokiai“ iki šiol yra viena gražiausių mano matytų meilės istorijų, todėl sutikčiau vaidinti šiame filme net nesvarstęs. Žinoma, prilygti P.Swayze`ui būtų tikrai nelengva, tačiau padaryčiau viską, kas tik įmanoma, kad gaučiau šį vaidmenį. Neabejoju, kad daugelis mano kartos ir šiek tiek vyresnių žmonių su nekantravimu lauks juostos pasirodant kino teatruose. Beje, girdėjau sklindant kalbas, kad „Baby“ siūloma vaidinti Miley Cyrus. Su ja dirbti taip pat būtų vienas malonumas“, - sako J. Timberlake`as.

Su gražiomis moterimis prieš filmavimo kameras dirbti J. Timberlake`ui – jau jokia naujiena. Štai komedijoje „Draugiškas seksas“ jį pamatysime su seksualiąja Mila Kunis, o juostoje „Afigena mokytoja“ jis ir vėl susidės su savo buvusia mylimąja Cameron Diaz.

Jei dar nespėjote įsitikinti J. Timberlake`o vaidybos talentu, kviečiame į rugpjūčio 26 dieną kino teatruose prasidedančią neįtikėtiną „Afigenos mokytojos“ istoriją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją