Įsivaizduokite, baigėte mokyklą ir po 10 metų sulaukiate buvusio klasės draugo skambučio: „Vakarėlis penktadienį, susirinks visi“.

Tie visi – tai žmonės, kurių nematėte 10 metų. Kas jie dabar? Kokie jie? Ar klasės šmaikštuolis vis toks pat šmaikštus? Ar žavioji viliokė vis dar tokia pat seksuali, o gal priaugo 30 kilogramų? O gal kuris iš bendraklasių tapo žudiku maniaku? Ko tik gyvenime nenutinka.

Ir tai bus neįpareigojantis vakarėlis. Viena naktis ir jūs daugiau niekada nebesusitiksite. Gali drąsiai prisipažinti solidžiai poniai, kad slapta buvai ją įsimylėjęs, o ji tau tiesiai šviesiai atšaus, kad yra lesbietė. Jokių apsimetinėjimų, jokių kaukių – tiesiog vienas geras vakarėlis, kuriame užvirs beprotiškos aistros. Kas nors mylės. Kas nors nekęs. Visi kraustysis iš proto. Per vieną naktį visas pasaulis apvirs aukštyn kojomis.

Tai bus toks vienos nakties nuotykis, kurio vakarėlio dalyviai nepamirš visą gyvenimą.

Pagrindinius vaidmenis filme „Vienos nakties nuotykis“ atliko jaunoji Holivudo žvaigždžių karta: Channingas Tatumas („Devintojo legiono erelis“), Justinas Longas („Meilė per atstumą“), Oscaras Isaacas („Robinas Hudas“), Kate Mara („Geležinis žmogus II“), Rosario Dawson („Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“), Jenna Dewan-Tatum („Šokis hiphopo ritmu“) ir kiti.

Po kelių savaičių juosta „Vienos nakties nuotykis“ bus pristatyta Toronto kino festivalyje, o žiemą įvyks šio filmo pasaulinė premjera.

Smagiu nuotykiu taip pat galės džiaugtis Lietuvos žiūrovai, mat filmas žiemą atkeliauja ir į šalies kino teatrus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją