- Dažniausiai santykiuose savitumą praranda moterys, kurios paskęsta vaikų vystykluose, po to darbuose, dar turi rasti laiko savo vyrams. Filme „Kvaila, beprotiška, meilė.“ žvelgiama į vyro perspektyvas. Laimingas ir viską turintis žmogelis staiga praranda pas kitą vyrą išėjusią žmoną ir staiga supranta, jog net nemoka komplimentų. Kaip jums ši situacija?

- Tai ir buvo labiausiai mane sujaudinęs momentas, kai perskaičiau scenarijų. Faktas, jog moterims taip pat būna viduramžio krizės mane kiek nudžiugino, vadinasi, šioje planetoje esame ne vieni tokie (juokiasi). Tačiau Emilės (akt. Julianne Moore) negalima vadinti blogu žmogumi, jai tenka taip pat nelengvi išgyvenimai. Tai labai žmogiška.

- Ne paslaptis, kad jau daug metų esate laimingai vedęs. Kokius triukus su moterimis naudodavote iki kol sutikote būsimą žmoną?

- Nežaidžiau jokių žaidimų. Todėl esu labai laimingas, kad mano žmona kadaise atkreipė į mane dėmesį ir sutiko tekėti. Šiuo požiūriu Kelo personažas man yra artimas, nes realiame gyvenime taip pat nesu baisiai savimi pasitikintis žmogus. Taigi matyt tai buvo gera diena, nes man neprireikė jokių triukų. Jei dabar mane paliktų žmona, būčiau visiškas Kelas.

- Ką galėtumėte papasakoti apie savo kolegas filme?

- Mes tapome tikrai gerais draugais. Gaila, kad žmonėms, skaitantiems panašius interviu, visiškai neįdomios istorijos apie tai , kaip mums buvo linksma filmavimo aikštelėje. Tačiau turbūt apie tai galėtų papasakoti kiekvienas aktorius.

- Galėčiau metų metus girti Ryaną Goslingą. Kia jo nepažinojau, galvojau, kad šis vyrukas tinka tik dramatiškiems vaidmenims. Kai susitikome prieš filmuojant šią komediją, vos susipažinę prapliurpėme kokias tris valandas ir drąsiai galiu sakyti, jog tapome draugais. Vėliau tapau dar ir dideliu jo vaidybos gerbėju. Taip pat galėčiau daug gražių žodžių pasakyti apie Emmą Stone. Ji ne tik graži, bet ir įdomi tuo, kad niekada nepamatysi jos vaidinančios. Atrodo, kad viskas jai išeina taip natūraliai ir tikroviškai.

- Girdėjome kritikus kalbant, jog „Kvaila, beprotiška, meilė.“ nėra tipiška romantinė komedija, nes daugiau orientuota į vyrų auditoriją?

- Manau, kad ir vyrai, ir moterys filme ras vietų, kuriose rodomas situacijas galėtų prilyginti savo patirčiai. Kai pirmą kartą pamačiau jau baigtą montuoti filmą, apsidžiaugiau, nes veiksmas čia kur kas labiau komplikuotas nei atrodė vos perskaičius scenarijų. Filme yra nemažai užslėptų žinučių, kurias reikia pastebėti.

- Netipiška romantinė komedija „Kvaila, beprotiška, meilė.“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja jau kitą savaitgalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją