„O ką jam daugiau veikti? Jei jam patinka, tai tegu vaidina. O ką jūs čia veikiate?“, - gėdino žurnalistę Ukrainoje gimusi Mila Kunis. Palaukęs, kol vertėjas išvers dialogą, J. Timberlake`as pavadino kolegę savo asmens sargybiniu. Čia galite pamatyti spaudos konferencijos ištrauką:

Aktorė, labiausiai išgarsėjusi savo vaidmeniu filme „Juodoji gulbė“ gimė Ukrainoje, tačiau su tėvais bei broliu į Los Andželą persikraustė, kuomet jai tebuvo septyneri.

Naujausia komedija „Draugiškas seksas“ žada aktorei dar didesnį populiarumą, nes filme ne tik turėsime progą įsitikinti jos gebėjimu puikiai vaidinti, bet ir pamatyti M.Kunis bei J.Timberlake`ą visiškai nuogus.

Kalbėdamas su žurnalistais apie filmą „Draugiškas seksas“, J. Timberlake`as dar anksčiau yra prisipažinęs, kad juostoje bus nemažai nuogybių, todėl vaidinant sekso scenose savo pasididžiavimą jam teko slėpti po specialia kūno spalvos kojine.

„Viename epizode aš pasirodau nuogu užpakaliu, tad teko kažką galvoti, kad netyčia nepasimatytų kai kas daugiau. Filmas vadinasi „Draugiškas seksas“, tad natūralu, kad prieš kameras turėjome daug mylėtis“, - šypsosi J. Timberlake`as.

Komedija „Draugiškas seksas“ (Friends with Benefits) pasakos apie du draugus, kuriems, po daugelio nesėkmių meilės fronte, į galvą šauna mintis užmegzti neįprastą romaną be jokių įsipareigojimų, tačiau su daug sekso. Kino teatruose naujausią Justino Timberlake`o bei Mila Kunis „aferą“ pamatysime jau rugsėjo 30 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją