Naujame filme „Konanas Barbaras“ patį Konaną įkūnijantis J. Momoa pastaruoju metu neišvengia lyginimų su A. Schwarzeneggeriu, nes Arnoldas buvo pirmasis kone prieš 30 metų suvaidinęs tą patį herojų. Šis vaidmuo tada tik pradedantįjį aktorių akimirksniu pavertė geidžiamiausia veiksmo filmų žvaigžde.

Naujojoje filmo versijoje vaidinantis J. Momoa, paklaustas kas – jis ar Arnoldas, laimėtų kovą, jei jie susikautų, juokais patikino, kad greičiausiai jis būtų būtent tas, kuris gautų į kaulus nuo Arnoldo.

„Esu tikras, kad jis išspardytų man užpakalį, - juokdamasis prisipažino aktorius. - Myliu Arnoldą. Gerbiu jį ir dievinu visus jos filmus. Vaidinu veiksmo filmuose, tad akivaizdu, kad seku jo pėdomis, tačiau net negalėčiau savęs palyginti su Arnoldu. Jis toks tėra vienintelis. O aš niekad nenorėčiau atsidurti jo kailyje. Mes skirtingi. Net nesijaudinu, ar jam patiks mano Konanas, ar ne. Man nereikia jo palaiminimo. Jei jam nepatiks mano Konano versija tikrai nemesiu vaidybos.“

Pasaulinė filmo „Konanas Barbaras“ premjera kino teatruose jau rugpjūčio 19 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją