Filmo "Milžinas Halkas" žvaigždė yra pagrindinis prodiuserių Barbaros Broccoli (Barbaros Brokoli) ir Michaelo Wilsono (Maiklo Vilsono) kandidatas 21-ajai juostai apie garsiojo agento 007 nuotykius, sekmadienį skelbė laikraštis "News of the World". Anot jo, šiuo metu vedamos derybos dėl sutarties, praneša dpa-ELTA.

Naujajame filme, kuris vadinsis "Vyras su raudona tatuiruote", J.Bondas turės išgelbėti pasaulį nuo baisaus viruso. Pagal aplinkybes filmavimas gali prasidėti jau rugsėjo mėnesį. Aktorius E.Bana, be to, turi padėti pakeisti jos Didenybės slaptojo agento įvaizdį. "Jie nori jaunatviško ir šiuolaikiško didvyrio, kuris galėtų konkuruoti su Žmogumi-voru ir Keanu Reevesu (Keanu Ryvsu) iš "Matricos", - laikraštis citavo kino industrijos šaltinius.

Derybos su P.Brosnanu, pasak žiniasklaidos pranešimų, neseniai žlugo. Viename interviu P.Brosnanas, kuris komercine prasme buvo geriausias J.Bondo atlikėjas, prisipažino, kad jam šis vaidmuo - jau praeitis.

Didžiosios Britanijos spauda taip pat rašė, kad prodiuseriams jis jau atrodė per senas. Kaip galimi P.Brosnano įpėdiniai pastaraisiais mėnesiais buvo minimi dešimtys aktorių. Realiausiais pretendentais iki šiol laikyti 35 metų australas Hugh Jackmanas (Hju Džekmenas), vaidinęs filme "Van Helsingas", 28 metų "drąsiaširdis" Colinas Farrelas (Kolinas Farelas) ir 27 metų Orlando Bloomas (Orlandas Blumas), išgarsėjęs kaip elfas iš "Žiedų valdovo".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją