„15 metų sau kasdien žadėdavau pasiryžti ir išmokti nerti į vandenį. Anksčiau, kai išmokau plaukti, pamaniau, kad mano baimės nugalėtos ir šioje srityje daugiau tobulėti nėra prasmės. Tačiau po to supratau, kad baisiausia man ir yra ne būti vandenyje, o į jį įlipti, todėl pagaliau apsisprendžiau išmokti šokinėti į baseiną žemyn galva“, - pasakoja J. Moore.

Holivudo žvaigždė taip pat pasakojo susidūrusi su keista aplinkinių nuomone. Pasak jos, kai sužinodavo, kad aktorė nemoka plaukti, visi juokaudavo, jog tai taip pat lengva, kaip ir atrakinti raktu duris: „Įsivaizduokite mane – esu kaip penkiasdešimtmetė moksleivė, kuri turi išmokti abėcėlę. Tiesa, tai yra nardymo ABC, bet man ne ką lengviau. Treneriai ragina tiesiog bandyti ir nerti į vandenį, aš puikiai žinau, kad sunkiausias yra pirmas kartas, tačiau liepiu jiems manęs neskubinti. Jei jau išmokau plaukti, neabejokite, vieną dieną pamatysite mane neriančią į vandenį“.

Tačiau tikriausiai greičiau mes J. Moore pamatysime kino teatruose, nei baseine, nes jau nuo kito savaitgalio Lietuvoje pasirodys naujausias jos filmas „Kvaila, Beprotiška, meilė“, kurioje taip pat vaidins tokios įžymybės kaip Steve`as Carellis, Ryanas Goslingas, Emma Stone bei kiti. Kritikų išliaupsinta romantinė komedija pasakos istoriją apie laimingą gyvenimą gyvenusį vyrą, kurio pasaulis staiga sudūžta į šipulius, kai jį palieka žmona (akt. J. Moore). Ir tai dar ne viskas - jau kelis dešimtmečius nė viename pasimatyme nebuvęs Kelas vienišiaus rolėje pasirodo esąs tikras nevykėlis.

Laisvus vakarus vienas leisdamas vietiniame bare, nelaimingasis Kelas netikėtai susipažįsta su patraukliu mergišiumi Džeikobu Palmeriu (akt. Ryan Gosling). Šis nusprendžia padėti Kelui susugražinti žmoną ir vėl grįžti į pilnavertį gyvenimą. Surengęs tikrą vyriškumo pamokų ciklą, Džeikobas atskleidžia, kiek daug gyvenimo malonumų Kelas dar nėra patyręs: flirtuojančios moterys, tikri vyrų gėrimai bei stiliaus pojūtis, kurio nenusipirksi Kelo taip pamėgtose viduriniajai klasei skirtose parduotuvėse.

Tačiau nepaisant kardinalaus pasikeitimo ir daugybės vienos nakties nuotykių, vieno dalyko Kelui taip ir nepavyksta pakeisti. Tai jo širdis, kurią, pasirodo, tebetraukia ten, kur viskas ir prasidėjo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją