Pasak garsiausios pasaulio rašytojos, iš šio veikėjo būtų galima daug ko pasimokyti. „Atrodo, vakarienė būtų išties intriguojanti. Diskutuotume apie įvairiausius dalykus, norėčiau išgirsti jo patarimų. Neabejoju, kad kiekvienas mūsų gyvenime norėtų turėti po savo Dumbldorą“, - sako J.K. Rowling.

Albas Persifalis Valfrikas Brajanas Dumbldoras (angl. Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore) – tai fiktyvus poteriados veikėjas. Jis – Hogvartso burtų ir magijos mokyklos direktorius, kurį pirmame ir antrame Hario Poterio filmuose vaidino Richardas Harrisas. Pastarajam mirus, ekrane jį pakeitė Michaelas Gambonas.

Į kino istoriją jau spėjusi patekti naujausia ir paskutinė, aštuntoji, dalis „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis” stebina ne tik įspūdinga kova tarp Hario Poterio ir piktojo valdovo Voldemorto, bet ir atskleidžia, kaip prasidėjo berniuko istorija bei nuotykiai.

Laukiamiausia šių metų juosta vadinamame filme, kurį režisavo paskutines tris dalis sukūręs Davidas Yatesas, vėl pamatysime puikiai pažįstamus Danielį Redcliffe`ą, Emmą Watson, Rupertą Grintą, Bonnie Wright, Ralphą Fiennesą. Paskutinioji dalis yra vienintelė iš visų aštuonių, kino teatrus pasiekusi 3D formatu. Ji ir užbaigia dešimtmetį trukusią ir visame pasaulyje pažįstamo burtininko galių turinčio berniuko istoriją.

Filmas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis” jau dabar rodomas Lietuvos kino teatruose ir jau spėjo tapti populiariausia iki šiol mūsų šalyje rodyta poteriados dalimi. Štai naujausias juostos anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)