J. Momoa pasirašė kontraktą dėl vaidmens įtempto siužeto trileryje „Bullet to the Head“, kuriame vieną pagrindinių personažų ir įkūnija S. Stallone.

S. Stallone juostoje vaidins smogiką, kuris suvienija savo jėgas su Gothamo policininku (manoma, kad jį vaidins aktorius Thomas Jane – aut. past.), kad už savo porininkų žūtis atkeršytų šių žudikams. J. Momoa personžas – vienas pagrindinių kaltininkų šioje istorijoje.

Filmas kino ekranuose turėtų pasirodyti jau 2012 metais.

Pastaruoju metu J. Momoa tapo geidžiamiausia veiksmo filmų žvaigžde. Jau nuo rugpjūčio 19 d. jį bus galima pamatyti didingame kino epe „Konanas Barbaras 3D“. Tvirto stoto aktorius filme vaidina legendinį karį iš Kimerijos – patį Konaną Barbarą.

Vaidmenį šioje juostoje aktorius gavo tik įveikęs didžiulę atranką. Joje dėl galimybės vaidinti Konaną jam teko susigrumti su „Saulėlydžio“ žvaigžde Kellanu Lutzu bei aktoriumi Jaredu Padaleckiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją