Mergina prisipažino, kad eidama į filmo „Transformeriai 3“ aktorių atranką šventai tikėjo, jog būsiu pakviesta atlikti tik epizodinį vaidmenį. „Todėl kai man pasiūlė pagrindinį vaidmenį, viduje viskas apsivertė ir ėmiau baisiai nervintis. Bijojau, kad nesusitvarkysiu su tokia atsakomybe – juk tai pirmas mano pasirodymas didžiajame ekrane. Juolab, turėjau pakeisti žiūrovų jau pamėgtą Megan Fox. Baimių ir nerimo iš tiesų buvo daug“, - dabar su šypsena filmavimo pradžią prisimena garsus modelis R.Huntington-Whiteley.

Aktoriaus Jasono Stahamo draugė tvirtina, kad filmuotis jai buvo labai smagu. „Mėgstu judesį, veiksmą, esu puikios fizinės būklės, tad nepatyriau didelių sunkumų atlikdama triukus. Atvirkščiai – visa tai man kėlė didžiulį malonumą. Vieną akimirką bėgi pro ugnį, o kitą jau šoki iš važiuojančio automobilio – jaučiausi taip, lyg aplinkui vyktų pasaulio pabaiga, sumaniai kontroliuojama geležinės režisieriaus Michael Bay rankos“, – pasakojo šviesiaplaukė gražuolė.

R.Huntington-Whiteley prisipažino, jog vardan darbo filme „Transformeriai 3“ jai teko nemažai ką paaukoti. Modelis nutraukė kelias sutartis, atsisakė daugybės įdomių projektų, tačiau sakosi nieko nesigailinti, nes galimybė dirbti tokio lygio projekte pasitaiko tik kartą gyvenime.

R.Huntington-Whiteley juokėsi prisiminusi vieną juokingiausių įvykių filmuojant transformerius. „Kartą, kai patyriau kelias smulkias traumas ir per filmavimo aikštelę pėdinau batų nutrinta pėda bei nuo mėlynių gausos patamsėjusia koja ir nešina ledukų maišeliu skausmui malšinti, vienas žmogus man pasakė, jog filmuodamasi galiu dėvėti specialias apsaugas. „Tai kodėl anksčiau man niekas to nesakė?“ – tą akimirką pagalvojau“, – juokėsi modelis, nei akimirkai neprarasdama geros nuotaikos.

Tiek R.Huntington-Whiteley, tiek jos partneris filme „Transformeriai 3“ Shia LaBeouf vienbalsiai gyrė šį projektą ir vardino jo privalumus: „Puikus siužetas, nuostabi aktorių komanda, neįtikėtini specialieji efektai ir protu nesuvokiami triukai, o kur dar 3D efektai! Būtinai pats keliausiu į kiną, nes tik ten geriausiai galėsiu įvertinti visą kokybišką reginį“, – sakė aktorius S.LaBeouf.

Įkalbėtas prodiuserio Steven Spielberg, režisierius Michael Bay 3D kameromis sudėliojo 70proc. medžiagos, o likusius kadrus filmavo tradicinėmis 35mm kameromis ir pateikė juos 3D formatu. Filmo ištraukas matę kritikai tvirtina, kad trečioji – režisieriaus tituluojama „paskutine“ – „Transformerių“ dalis visa galva lenkia savo pirmtakes.

Trečioji mirtinų priešų autorobotų ir deseptikonų kova pasaulio ir Lietuvos didžiuosiuose ekranuose prasideda jau ateinantį trečiadienį, birželio 29 d. dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją