Minėtoje zonoje esantys turės galimybę gauti aktorių autografus bei patys fotografuoti renginį, vėliau taip pat žengs raudonu kilimu, o galiausiai drauge su kūrybine komanda, žymiais svečiais bei kitais laimingaisiais iš viso pasaulio, pamatyti po atviru dangumi įvyksiančią išankstinę „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis” premjerą.

Aktoriai, filmo kūrėjai ir svečiai, susirinkę į premjerą, pradės vakarą Trafalgaro aikštėje, kurios didžioji dalis bus skirta viso pasaulio žiniasklaidos atstovams. Vėliau aktoriai ir svečiai vyks į Leicesterio aikštę stebėti premjeros. Londono miesto meras Borisas Johnsonas sakė: „Visą praėjusį dešimtmetį mūsų dėmesys buvo prikaustytas prie Hario Poterio ir pagrindinio jo priešo, Valdovo Voldemorto kovos ir tai yra vienas iš labiausiai laukiamų filmų kino istorijoje. Neįsivaizduoju geresnės vietos tokiam didžiam ir reikšmingam įvykiui atšvęsti”.

Laimingasis, kuriam atiteks kelionė į liepos 7 dieną vyksiančią išankstinę premjerą, paaiškės jau birželio 31 dieną.

Visas likęs pasaulis, taip pat ir Lietuva, naujausią ir jau paskutinę Poteriados dalį pamatys nuo liepos 13 dienos. Pabandyti tuo laiminguoju tapti, galima specialiame socialinio tinklalapio „Facebook“ puslapyje.

„Haris Poteris ir mirties relikvijos 2" - tai paskutinis nuotykis „Hario Poterio" filmų serijoje. Nekantriai lauktas filmas yra antroji iš dviejų pilno metražo filmų dalių. Didingame finale mūšis tarp gėrio ir blogio jėgų burtininkų pasaulyje perauga į visuotinį karą. Dar niekuomet ant kortos nebuvo pastatyta tiek daug. Niekas nėra saugus. Tačiau būtent Hariui Poteriui teks paaukoti didžiausią auką nenumaldomai artėjant kulminacinei kovai su valdovu Voldemoru.

Šioje kovoje išsispręs viskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją