„Tačiau tokia jau aktoriaus duona. Ir pamatysite – geresnio pretendento už Justiną šiam vaidmeniui net neįmanoma sugalvoti. O ir pats scenarijus – nepakartojamas“, - juokiasi itin šiuolaikišką ir plastinei krūtų didinimo operacijai pinigus keisčiausiais būdais renkančią mokytoją juokingų situacijų pilname filme „Afigena mokytoja“ vaidinanti C. Diaz.

Beje, filmavimo aikštelėje su buvusiuoju dviprasmiškas scenas vaidinusi aktorė sugėdino J. Timberlake`ą sakydama, kad šis – geresnis aktorius nei dainininkas: „Jis – genialus komikas ir visi, kas yra bent šiek tiek su juo bendravę, tai žino. Filmuodamiesi prisijuokėm iki soties, todėl darbas mums buvo tikra pramoga. O dainuoti... Na jo, jis gali. Bet man jį maloniau matyti kino ekrane“.

„Su Cameron susitikti visad linksma – mes turime labai panašų humoro jausmą. Aišku, nesitikėkite, kad tarp mūsų ir vėl užsimegs kažkas iš meilės srities, mes jau nusprendėme, kad labiausiai vienas kitam į porą tinkame kaip draugai bei aktoriai“, - sako J. Timberlake`as.

Dvi kone ryškiausios Holivudo žvaigždės išsiskyrė 2007-aisiais po ketverių metų draugystės. J.Timberlake`as neseniai paskelbė išsiskyręs su ilgamete meile Jessica Biel, o C.Diaz, nors ir sklido įvairiausių gandų, ir toliau draugauja su „New York Yankees“ žvaigžde Alexu Rodriguezu.

Linksma komedija „Afigena mokytoja“ kino teatruose pasirodys jau rugpjūčio 26 dieną. O kol kas kviečiame linksmai kelias minutes praleisti su cenzūruotu filmo anonsu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją