Filmų „Puikybė ir prietarai“ bei „Atpirkimas“ režisierius ir vėl grįžta prie kostiuminių dramų, o naujojoje jo ekranizacijose jau sutiko vaidinti nemažai žinomų aktorių: pagrindiniam vaidmeniui pakviesta Keira Knightley, jos veikėjos vyrą greičiausiai vaidins Jude`as Law, jaunuolį. Taip pat juostoje pamatysime pagrindinę „Hannos“ žvaigždę Saoirse Ronan (ji taip pat vaidino ir J. Wrighto dramoje „Atpirkimas“).

Romanas „Ana Karenina“ laikomas vienu žymiausių ne tik Levo Tolstojaus, bet ir viso pasaulio literatūros kūrinių. Jame atskleidžiama pražūtinga meilės istorija, moters sugebėjimas viską paaukoti ir sekti paskui meilę. Žymiąją Rusijos rašytojo dramą jau ne kartą statė ir kiti režisieriai. 1935 metais Clarence`as Brownas A. Kareninos vaidmenį skyrė Gretai Garbo, 1997-aisiais Bernardas Rose`as pasikvietė Sophie Marceau. Pranešama, jog naujausios „Anos Kareninos“ versijos filmavimo darbai prasidės jau rugsėjį, o ekranuose dramą pamatysime kitais metais.

O kol kas su režisieriumi Joe Wrightu ir jo kūryba galime susipažinti nuo šio penktadienio kino teatruose rodomame veiksmo trileryje „Hanna“, kuris žada nustebinti ne tik intelektualių veiksmo filmų, bet ir rimtesnio žanro mėgėjus.

Filmas pasakoja intriguojančią istoriją apie giliai miške gyvenančius tėvą su dukra. Šeimynėlė nepaprasta: tėvas Erikas (akt. Ericas Bana) - CŽV ieškomas agentas, o dukra nuo mažų dienų ugdoma tapti negailestinga žudike. Tačiau jis dukrą kovos paslapčių mokė ne savo malonumui - neilgai trukus paauglei tenka pasinaudoti įgūdžiais. Vyras išsiunčia Haną (akt. Saoirse Ronan) į žygį. Ji slapčiomis keliauja per Europą, vieną po kito šalindama agentus, kuriuos jos sučiupti pasiuntė CŽV agentė Marisa (akt. Cate Blanchett).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją