Birželio 17–23 d. kino teatras paminės lietuvių kino režisieriaus Algimanto Puipos 60 metų jubiliejų. Kol kino žiūrovai nekantraudami laukia naujausio A.Puipos filmo „Miegančių drugelių tvirtovė“ premjeros, jubiliejinėje retrospektyvoje bus galima pamatyti prie du dešimtmečius kurtus filmus „Ir ten krantai smėlėti“, „Žuvies diena“, „Bilietas iki Tadž Mahalo“ ir „Amžinoji šviesa“.

Birželio premjera – režisieriaus Andrucha Waddington istorinė drama „Lope de Vega: palaidūnas ir gundytojas“ leis pažvelgti į žinomo ispanų poeto ir dramaturgo Lope de Vegos asmeninio gyvenimo peripetijas. Filme pagrindinius vaidmenis atlieka populiarūs ispanų aktoriai Alberto Amman ir Luis Tosar, kino mėgėjams ypatingai žinomi iš festivalio „Kino pavasaris“ filmų.

Mėnesio pabaigoje kino teatro „Pasaka“ salėse nušvis Indijos saulė. Birželio 27–30 d. rengiamos Indijos kino dienos leis susipažinti su penkiais indų filmais, kurie puikiai atspindi: šis kinas keičiasi ir laviruoja tarp autentikos ir vakarietiškumo taip, kaip keičiasi ir pati šalis.

Programa neleidžia suabejoti: pasislėpti nuo vasariškos liūties ar nuo alinančio karščio geriausia vėsioje kino salėje. Saulėtų dienų ir puikios nuotaikos proga „Pasaka“ pristatė Vasaros kino kortelę, kuri suteikia galimybę nemokamai patekti į visus kino teatro kino seansus birželio ir rugpjūčio mėnesiais. Ši kortelė taip pat suteiks galimybę nemokamai lankytis ir nekantriai laukiamo „Kino po žvaigždėmis“ seansuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją